bizde şimdi hasar kayıtlı bir kırmızı evo9 aldık 50binde ilk kazası ön 3 parça boyalı degişensiz bu piyasada ne eder :)
Printable View
bizde şimdi hasar kayıtlı bir kırmızı evo9 aldık 50binde ilk kazası ön 3 parça boyalı degişensiz bu piyasada ne eder :)
3 haneli rakamlara yaklaşan hatırı sayılır pert parası ödedi kasko :)
Serhat'a satan sizdiniz heralde, Serhatta çok yakın arkadaşına sattı. hala boyasızdı kapalı garajda duruyodu cilası yıkaması eksik edilmiyor arada nadiren cıkıyodu. ama şanssızlıkmı nazarmı kısmetsizlikmi ne dersek artık, son alan arkadaş yolda hamile karısıyla giderken hayvan bir minibüs 2 şeritlik yola bakmadan caprazlama cıkınca malesef duramayıp yandan vurdu minibuse.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...fed0411f5f4698
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...8e&oe=5687E151
bende çok iyi bakardım kağalaı garajda tutatrdım hiç hırpalamıyordum.ben kaan diye bi galericiye sattım ama onda fazla durmadı 1-2 ay içinde serhata sattı ama serhatta olduğunu biliyordum kendisiylede konuştum, serhatın sattığınıda öğrendm ama kaza yaptığın bugün duydum çok yazık olmuş arabaya çok güzel orjinal bi arabaydı bi daha böylesi zor bulunur. kazalı resmi yokmu
Zaten daha acelem yok kendi arabamın kredisi ocak gibi bitiyor, satıp eşime bir araç kendimede Evo alırım diye planlamıştım. şu an Evo dan bağımsız olarak araç fiyatları biraz enteresan yerelere geldi. Sanırım yılbaşı gibi oturur fiyatlar.
Evet katılıyorum, özellikle son dönemdeki euro ve doların vaziyeti ile sıfır araçlar gerçekten ciddi rakamlara ulaştı. Ama ben sizin gibi Evo ve Subaru piyasasının daha fazla yükseleceğini düşünmüyorum. Zira bana sorarsanız şu an evo 8-9 için Top seviyelere çıkmış durumda. Bu benim görüşüm tabii ki,sizinkine de saygı duyuyorum.
Connecting site...
bu arac hakkında bilgisi olan varmı arkadaslar
arabayı kotulemek gıbı olmasın hatta benım ıcın hıc sorun olmadı sonradan ogrendım ama kursun delıgı var arabada
41 VE 500 plakalı evo6 ile ilgili bilgisi olan var mı?
Connecting site...
bu aracı bilen varmı.. ıspartadan..
duyumlarıma gore sonradan evo olanlardan :(
Sonradan evo nasıl oluyor ki evo8'den evo9'a çevirmişler galiba.Temsa'da çalısıyorum diye bir ilan vardı oradaki araç galiba
Connecting site...
Çok yakın bir arkadaşımın aracı. Herşeyine kefilim. Gelip gördüğünüzde almama ihtimaliniz yok o kadar söylüyorum. Yüksek model bmw,audi takasta olabilir.
41 ev 500 çok yüklü bir araç.650 beygir diye hatırlıyorum.Yakın bir abimin arabası.Cm motosport tarafından yapıldı araç.
herkes kendınemı saklıyor bılgılerı soyle temız bir arac yokmudur bıldıgınız fıyatı abartılmamıs ?
Connecting site...
Yakın bi tanıdığımın aracı,sorunsuz sıkıntısız günlük binilebilir kıvamda.
Connecting Site...
bilgisi olan?
+1
bir de bu var
Connecting Site...
ok o zaman
Öncelikle aracın plakasından sel hasarı çıkıyor, bunun ayrıntısını merak etmiştim. ilan da TAVAN-KAPUT-BAGAJ VE BİR KAÇ PARÇA DAHA BOYASIZDIR.ÖNEMLİ OLAN YERLERDE BOYA YOKTUR.MACUNSUZ BİR ARACTIR. demişsiniz, tam olarak hangi parçalar boyalı?
MOTOR 95.000 KM DE SERVİS GARANTİLİ yazmışsınız motor sandık motor falan mı? servis garanti durumuna açıklık getirebilir misiniz? araç nerde forgetlendi ve kullanılan parçalar ile ilgili bilginiz var mı?
Bir de
Connecting Site...
şu araç mıdır sizin aracınız?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler
Saygılar
Merterdeki araç jg plakalı evo olması lazım 2 sene önce bakmistim.2.2 stroker full race manifold forged motor vardı o zaman şimdi ki durumunu bilmiyorum. Antalya'daki evo da izmirden gitmişti. Motorda izmirde yapılmış olması lazım. Bir iki eksiği dışında Antalya daki araç fena değil.
arkadaslar taniyan var mi araci?
alinir mi dersiniz?
http://i.hizliresim.com/Ro3VQG.jpg
http://i.hizliresim.com/L134OG.jpg
bir de sel hasarı dediğin ney kardeşim senin öyle bişey yok :) :) :)
Selamlar,
Çıkma Plaka derken neyi kastettiniz tam anlayamadım,plakayı gönderince tramerden gelen yanıtı aşağıya ekliyorum. Üzerindeki plaka orjinal plaka değilse,pm den veya buradan orjinal plakayı yazabilir misniz?
Peki ilk mesajımda da bahsettiğim garanti durumu ve boyalı olan parçalar ile ilgili bilgi alabilir miyim?
Bu arada cevaplar için teşekkürler,
http://i.hizliresim.com/PPMNzN.png
[QUOTE=lucky Jackal;8023298]Selamlar,
Çıkma Plaka derken neyi kastettiniz tam anlayamadım,plakayı gönderince tramerden gelen yanıtı aşağıya ekliyorum. Üzerindeki plaka orjinal plaka değilse,pm den veya buradan orjinal plakayı yazabilir misniz?
Peki ilk mesajımda da bahsettiğim garanti durumu ve boyalı olan parçalar ile ilgili bilgi alabilir miyim?
Bu arada cevaplar için teşekkürler
Sırf ortası jet gibi anlamlı olsun diye başka bir arac üzerinden boşa çıkan plaka anlamında
Hiç takılmamış plakaları serisinde lpg lop llp gibi biçimsiz plakalar olduğu için ortası jt plaka aldım
5664 sisteminde bu plakanın eski arac hasarı o görünen selde kalan eski aracın trameri
Siz benim ilandaki numaramdan ekleyin ben size şase no atayım
Birde 5664 sistemi yeni arac güncellemesi yapana kadar eski aracın hasarı görünür her arac için böyledir.Mesela pert kayıtlı bir araca sıfır plaka hiç takılmamış bir plaka takarsanız sistem güncellemesi olana kadar kayıt görünmez bilginize arkadaşlar şase no sorgu her zaman daha mantıklıdır
Mitsubishi Lancer Evolution IX 2006 Model 105.000 TL Galeriden sat
araç hakkında bilgisi olan varmı?