Ünal Turan facede paylaşmıştı geçenlerde sanırım onun elinden çıkan bir araç yada hala onda
Printable View
Konu kirliliği yapmamak için burdan bir soru sormak istiyorum 1997 model otomatik 1.4 190 bin km deki araba alınırmı allah izin verirse salı günü el sıkışıcam da tedirgin oluyorum otomatiği sorun çıkarırmı diye birde araçta lpg yok ne kadar yakar şimdiden teşkkürler :)
Bilginız ıçın tesekkur ederım araç olmadı istedmız gibı cıkmadı
Connecting site...
acil olarak araç hakkında bilgisi olan varmı /
şimdiden sağolun
araba beyaz iken daha öncekı sahıbndeykn ben konusuup 1 parca degısn olugunu soylemıstı bana. ufak tefek ıslerı wardı.bı kac gün görusmeden sonra 11 bine anlaştık biz. satıcı aracn memlekette oldguunu 1 haftaya gelıcegını fılan soyledı. sonra bırden satmıs :)
eskı halı biraz salıktı ama şuan resımlerde iyi duruyor.
edit: şuankı satan kısı al-satçı zaten. bide ruhsatta 96 ama 97 kasa demek ne demek bn bılmıyorum :) araba 96 model işte :D
20 ahm 84 bilgisi olan varmı ?
Connecting site...
şu araç hakkında yorumlarınız ne olur ??
Beyler 16 BN 300 hakkında bilgisi olan varmı ?
Connecting site...
Edit:araç satılmış cvp alamadık
Connecting site...
Bugun bir arkadasim icin araca bakmaya gittik arka 2 camurluk ve bagaj havuzu islemli,sağ arka kapi degismis kisaca alinabilecek bir arac degil bosuna bizim gibi vakit kaybetmeyin
bu arac hakkında bılgı sahıbı olan varmı acaba?
Connecting site...
Connecting site... bakan bilen gören duyan yakınından geçen
***** sitede Gölcük adresli beyaz hb 1.4 is var. Otomatik. 16 jca 95 plakalı. Bugün ist dan bakmaya gittik. 2012 yılında km si 241000 km iken 2014 De esrarengiz bir şekilde 154000 km olmuş. Bilginiz olsun.