işte o poloları bundan 3-5 yıl sonra da o kmlerde görürüz tüm van araçlarda ve vtilarda olduğu gibi (vti dedimki konu hit alsın canlansın)
Printable View
1 sene önce 36.000 bin km hakiki ilk sahibi kül gri 1.7 alamamıştım vardır kıyıda köşede düşük km'li
Corsa arayan varsa bende bir araba var satılık.
263.000 km. 1,5 parça boyalı.
Insignia Turbo
Downpipe
Düz Boru
Kumandalı Susturucu
Basınç Saati
Filtre
vs vs.
http://i.imgur.com/GPPsRYV.jpg
kırmızı 60 k da bir araç vardı konyada hatasız.
Ya şimdi orası öyle tabiki bunu inkar etmek hata ama yani şirketten şirkete günlük yapılan km de değişiyor kimi günde 200 yapar kimi 20 ama zamanında parası olmadığı için van araç alan çok eş dost büyüğümüze şahit oldum ki zaten tuvtürkün şu muayyenede km yazmasına insanlar itimat ediyor onu anlamıyorum muayyeneden önce düşürme şanslarıda var yani nihayetinde :)
Zaten tüvtürkte 2009 mu 2010 a kadar mı ne gösteriyor mesajda bu arabalar 2003 model 2009 a kadar şirketler kaç km yapıyor o araçlarda düşüreni vardır elbette ama illaki orjinali vardır daha bizim başakşehirde bayanın kullandığı tertemiz 1.7 var ama sattıramıyoruz, o yüzden bu araçlarda anladığım kadarıyla km değil motor+yürüyen+kasa önemli, araba 130 bin km olsun bakımsız olsun ne anlamı var
Valla aldığım da 40 ı çıkmadan 2k ya yakın km yaptım bu araçlar binilmeyecek gezilmeyecek araç değil yakmıyor çünkü. Km takıntım olmadı hiç bi zaman adam vardır 300k km sürmüştür ama aracına iyi bakmıştır saat gibidir, kimi 30k km yapmıştır ama ne yağına ne suyuna ne bakımına ne çukuruna yoluna dikkatsiz kullanmıştır. O yüzden arabanın motoru da yapılır benim için olmadı yeni motor takarsın ama araba hatlarını kaybedip macun basması olmuşsa o araba bitmiştir benim için. Önceliğim hep kasa olmuştur sorna motor şimdi kime soylesem km 245 diye bi değişik oluyolar. Sanıyolar ki herşey km de bitiyor :D
ilginzi icin tesekkuler abilerim arkadaslarim
forum girmeye pek firsatim olmadi kusura bakmiyin biraz gec cvp verdim
orj 187K kmde kirmizi bir dti sahibi oldum yine techturkey sayesinde berkay kardesimin araci yeni almis oldugu araci bana verdi sagolsun
Kmler konusunda kesinlikle katiliyorum ilk almaya karar verdigimde cok takintili oldugum bir konuydu ama sizinde belirtmis oldunuz gibi bu araclarin gecmisindeki sebeblerden dolayi dusuk kmde bulmak zor istisnalar haric
birde 180K daki araclarin Kmsi cekilmis olanlarida var orjinal olsa 200K gecmis olacak son zamanlarda bnde kmyi takmadim ve 187K Km de bi arac sahibi oldum
satılık varmı?
215101237
Yalansız dolansız ilan ;)
Fiyati ucmamis masrafsiz arac ariyorum yardimci olan tavsiyelerde bulanacak arkadaslara tesekkur ederim
Connecting site...
Tanıyan bilen varmıdır. TE corsa
106 gti piyasasını geçicek heralde
1,7 dti corsa aranıyor