-
Yok be abim nerde, bursadaki galeride olan araca gittim bugun alacagimdan degil ama maksak otokop gezmek olsun, arabayi oyle parlatmislarki sinek konsa kayar, bel alti boyali fiyat 13 den assa olmuyomus, bu kadar tok satici hayatimda gormedim bu arada :D
Bi aracdan haber bekliyorum musait olunca arayacak gidip ona bakacam oda olmayacak gibi. Hayirlisi insallah :)
-
-
Alıntı:
toGah Nickli Üyeden Alıntı
Acilmiyo satildi heralde abi
-
-
Benimde dikkatimi çekti bugün düştü ilana baya temiz duruyor km.sine göre birde efe honda yetkili bayi olduğu için kötü araba satacağını pek sanmam gidip bakmanızda yada baktırmanızda yarar var bence zira işiniz temiz dti bulma konusunda baya zorlaşıyor:)
-
internette honda efe için iyi söylenen tek kelime yok beni kıllandıran o :D
-
Abi al artık bir araba Allah aşkına :D :D
-
Elimde öyle bi 1.7 dti varki ben bile şaşiryorum bi gurbetciden aldim istanbul disindan boyasiz km yok ilk sahibi yektkili servis bkmli nerdyse hic gunes gormemis adam almanyada yasiyo ici sifirdan farksz o derce rengi gumus :D
-
ne kadar güzel konuşuyorsun sen :)
-
bi araba bulamadınız şu kardeşinize, koca forum. yıllar önce kaybolan kardeşimi sorsam kesin bulurdunuz :D
-
Gercekten oyle ama :D goren inanmz 11 12 tane 1.7 aldim ilk defa boylesine rastladim:)
-
yarın koyarsın ilana bakarız D:
-
-
şifreli konuşmayın link verin :D
-
İki gune ilanda simdi ufak tefek basma islerini hallediyorum :D aynen alkan :)
-
detaylı bılgılerı verırsek bende arayıstayım bakarsın bıze nasıp olut gurbetçiden corsa :D
-
ilan yok ki daha satacak samet 3 gün dayanamaz satmadan :)
-
Artik dusuk fiyet degil yuksek.fiyet gormekten korkuyorum
-
fiyat yüksek gelecek zaten hem km hem gri 15 ten aşa yazmaz :)