Mal sizin isteyeceğiniz fiyat size kalmış, ben hep söylüyorum bunu mal sahibinindir ama ev ama araba gönlünden geçen fiyatı ister. Satılır satılmaz ayrı konu zaten. Fakat son mesajınız hiç mi hiç olmamış kusura bakmayın.
Printable View
Mal sizin isteyeceğiniz fiyat size kalmış, ben hep söylüyorum bunu mal sahibinindir ama ev ama araba gönlünden geçen fiyatı ister. Satılır satılmaz ayrı konu zaten. Fakat son mesajınız hiç mi hiç olmamış kusura bakmayın.
hahaha egoya bak güldürdün canısı :D
Araya başka mesaj girmiş, yanlışlık olmasın r32'nin sahibine yazmıştım üstteki mesajı.
İlerde 50-55 gibi bi rakama dusunurseniz beni haberdar edebilirsiniz
Beyler arotızikisi olmayan çıksın,kasıyor
http://ecx.images-amazon.com/images/I/3136C8Ji0XL.jpg
susun lan fakirler :)
:hihih:
aman tanrım didim :cool: forumda bu konu haricinde başka biyere bakmıyorlar galiba :D
illa Barkın ımı çağıralımda saatiyle takas mı etsin arabayı cocuk :hehe:
O diide bu laflardan sora o araba satilmaz o kdr sovmek vs :hehe:
Aksine satılmasına vesile olmasın ((:
Senin dediğin, başkasının şeyiyle gerdeğe girmek olur :) dikkat edersen ben kimsenin durumu benden daha iyidir yada kötüdür demiyorum, Allah bana hayır adına ne veriyorsa sizlere iki katını versin, ama sizin burada beni ve verdiğim fiyatı alaya almanız hoş birşey değil. Bir sinirle yazdım bana yakışan birşey değil aslında, kusura bakmayın.
ben gürsoy yerinde olsam hatırladığım kadarıyla parayada ihtiyacı cok olan biri değil 100 yazarım alan alır alamayan baska bişi alır :) sizi ne gililendirir kedi ciğer meseleesi bu hahahah
kendinizi kandrmayın saçma sapanm yorumlardan vazgeçin bence
Adam haki beyler.
Madem daha önce yari fiyatiydi bu R32 o zaman niye gidip 45 e almadinizda simdi 55 eder diyosunuz.
100 e yazsa hakki.Ben olsam zatmam 10 sene sonra deli para eder.
Mantık mı şimdi bu??
Gecenlerde de E87 130 satilikti 60'a. O zamanki duruma gore gozden kacmis olabilir, butce uygun olmamis olabilir, o gun kisinin aklindaki bi arac olmamis olabilir, olabilir de olabilir...
Yani 3 hadi bilemedin 4 aylik bi zaman zarfindan bahsediyorum. Simdi 130i'nin sahibi ciksa 90 yazsa o da cok mantıklı bi hareket mi olacak yani?? O zaman alsaydin mi demek dogru yani??
Ozel bi arac olmasina ve sahibinin istedigi rakami yazabilme hakkina sozumuz yok; yanlis anlasilmasin.
Ya sozlesmemi yaptiniz adamlada sonrada fiyat yukseltti diyosunuz.
bugun 50 yazar yarin 100 yazar. 50 yazdiginda 50 ye satmam 100 oldu derse o zamam tamam.
75 mi yazmış. Pahali kardes ben o parayi vermem dersin biter.
Adamin malina deger bicmeye kalkiyosunuz birde mantık ariyosunuz.
Yok.. onu kastetmedim. Malina değer bicmiyorum, bicemeyiz de... Ne enteresan ilanlar var keza. Manevi degeri olup da iki kati fiyat isteyen mi dersin(manevi degeri varsa niye satiyosa...)
Siz zamaninda 45'e alsaydin o zaman dediginiz icin garip geldi...
Su an yine 45 e ilan acsa , almaya niyeti olmayan yine almaz. Bu seferde yazarlar 75 den niye 45 e dustu bişeymi oldu arabaya ,kazami yaptir,motormu kirdi.
Orası öyle...
75 yazılmışken caaart diye 45-50 yazılsa sen dinle sorulan soruları... :)
Normal golflerin fiyatlarına gti lara falan bakınca, bir de ülkede az sayıda olduğunu düşünürsek bence fiyat normal. Ha ben alamam hediye edilse bile vergisinden dolayı binemem satarım orası ayrı. Ama hayranlıkla youtube dan r32 sesi dinlemeye devam ederim.
Durum elverse hayalini kurmak veya yurt dışı videoları izlemek yerine alır kendim binerim fiyatına çok bakmam açıkçası.
HahsjdjflfŞfŞsİaİakfjsŞwŞdndİŞaŞajdİ :d
Kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş herkesin malı kendisine daha kıymetli gelir konunun başlığı bile bulabilme şansımız diye açılmış bulunamayan bir araca değer biçmek mantıklı değildir elinde olan kişi istediği rakamı isteyebilir elbette onu alacak bir kişi de çıkar R32 gerçekten yavaş ve hızlanması çok maliyetli bir araç ama yavaş olmasına rağmen kullanımı inanılmaz zevkli ve sesi de bir o kadar güzel benim gözüm de satılacak bir araç değil. Geçmiş de duyulan rakamlar geçmişte kaldı 30 bine supra 20 bine rx7 ler havada uçuşuyordu şimdi ise bulmak mümkün değil en iyi ihtimalle 200 bine alamazsınız araçlar azaldıkça istenilen rakamlar bana normal geliyor
yeni düşmüş :Dhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasit...03551708/detay
O zaman bir güncelleme yapalım yabancıya gitmesin :)
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=199955
ula biz ucuza sattık arabayı bea
R ile başlayan hiçbir Golf 100'den aşağı satılmamalı.
Ne agiz varmis bea... yakinda butun r32 ler satiliga cikacak :)
2004 yılında vDSG varmıydı yahu ?
Tech üyelerine güzel fiyatlar verebilirim arkadaşlar isteyen olursa.. :D
http://i58.tinypic.com/2vshnh5.jpg
Herşey iyi de bu modeldeki araçların yıllık vergisi 4300 tl civarı geziyor yanlış hatırlamıyorsam..