temiz bi RC 31 32 ye varsa gider yarın alırım .kmsi düşük olcak en azından 100bin altı 1 parça boyalı olabilir.birde bn kırmızı beyaz seviyorum :)
ne kadar paran varsa o kadar temiz rc alırsın. ya aldıgını sevicen yada sevdigini alıcan :)
Printable View
temiz bi RC 31 32 ye varsa gider yarın alırım .kmsi düşük olcak en azından 100bin altı 1 parça boyalı olabilir.birde bn kırmızı beyaz seviyorum :)
ne kadar paran varsa o kadar temiz rc alırsın. ya aldıgını sevicen yada sevdigini alıcan :)
olm sana öyle bi makina ayarlıyorumki don lastigine ceviricem seni pes13 yeniyosun eyw acısını cıkartıcam ama katmer katmer :D
Connecting site...
arac hakkında bilgisi olan ?
RC düşünen arkadaşlara önerim ;
" Full orjinal kusursuz RC " başlıklı ilandaki AST olanı şiddetle öneririm.
Aracı görmüş biri olarak , bildiğim ve duyduğum kadarıyla , araçta değişeni darbeyi geç , nokta boya yoktur , ilgilenen arkadaşlar bizzat gidip görsün diyebilirim.
beyaz yada kırmızı cam tavanlı temız rc goren bılen varsa haber versın rakam cok ucuk olmamak şartıyla :)
16 RV plakalı var ilanda , araç diri ve diri duruyor.
Açıklamada ne yazıyorsa doğrudur , fakat km 120 binler de sanırım.
Connecting site...
Araba sivastan,yarın bakıp inceliyicez bir aksilik olmazsa.
Sadece buraya yazmaktaki amacım. Fiyat performans açısından tatmin eder mi ? Derdi tasası var mıdır bu RC'lerin yakıt durumları nedir? Biliyorum baya araba sorgulattım lanet olsun şu huyuma :)
Alırken nelerine dikkat etmeliyim 207 RC'nin
Connecting site...
bilgisi olan varmı
Connecting site...
bu aracı bılen yok sanırım ??
Anil`im en iyi fiyat , model donanim , performans araci bunu heryerde dile getiriyoruz zaten yakitida iyi, 1.6 vergide 6 yaslarini doldurduklari icin 180 tl olucak bir kac ay sonra. Millet uyandi az cok duzgun arabalar kapildi ilanlarda bir kac arac haric araba goremezsin zaten , piyasasida oldkca hareketlendi , iyice ucmadan kap birtane. Kronik problemleri yok kafam rahat olsun dersen , 3 ,5 guncellenmis parcalari var onlari takarsin yuzlerce km sorunsuz binersin. Bu parcalarin cogu rc de guncellenmis parcalardir zaten km leinden dolayi. Olmasa bile 1000 tl yi gecmez hepsi
Niyetin varsa 2 , 3 daha fazla ver duzgun bir RC al hacim.. duzgun bir rc de en assagi 34 , 35 bin tl. Bir kac parca boyali. Km 60 - 80 bin arasi..