Axx yaramaz
Printable View
Bu araç hakkında bilgisi olan varmıdır acaba
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5394032/detay/
belliydi birşey çıkacağı zaten çok teşekkürler yazık olmuş araca birde hiç bir sıkıntı yok diyor arkadaş
İlk defa ilanlarda Mk6 gti görüyorum kaç tane var yahu bunlardan TR'de?
Connecting site...
Siyah 4 kapı var bildiklerimden bunu ilk kez gördüm. İlan efsane olmuş ama. Siyah arabayı karanlıkta çekilmiş fotoğraflarıyla ilana koymak üstüne ağır hasar kaydı var başka hiç bir şeyi yok demek :)
Herif sanki satılmasın diye açmış ilanı :D
iyi akşamlar arkadaşlar bu arabayı bilen duyan var mı?
Connecting site...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...88183474/detay
bilgisi olan var mı?
Merhabalar arkadaslar acaba aranız asagıdaki aracla hiç bilgisi olan var mı?
Loading site please wait...
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Bu iki araca bakıyorum. MK3 Golfler hakkında çok bilgim yok. Fakat 23bin küsür olanın birkaç eksiği var gibi gti a göre.
Fakat fiyatlar, kozmetik ve kondisyonlar değerlendirildiğinde sizce durum nedir ?
gri olan bayadır ilanda.koltuk yanları deri kaplanmış,panjur gti panjuru değil.beyaz olan buna nazaran daha orjinal duruyor,orjinal bbs leri üzerinde,edition vites topuzu (orjinal mi kestiremedim) koltuk döşemeleri orjinal , direksiyon deriside orjinal sanırım.muhtelemen edition serisi araç zaten çıtalardaki şeritlerede bakacak olursak.
Teşekkür ederim yorum için fiyat olarak fark olunca ben direk beyazda eksiklik var diye düşündüm.
Orijinal Golf gti panjuru benimde dikkatimi çekti çoğu araçta eksik parçalardan biri o. Beyazda sadece mercek far yok galiba.
Diğer aracım benzinli lpgli araç arıyorum, golflerin eski kasalarıda her zaman ilgimi çekmiştir.
Belki zamanla farklı projelere geçerim diye düşündüm.
2 aracında geçmişi düzgün..
ama gri mi beyaz mı dersen ben beyaz i alırdım.LPG yi de söker keyfime bakardım.
717359051 Nolu ilandaki aracı tanıyan bilen bilgisi olan var mı acaba ?
Yok mu hiç bilgisi olan acaba ?