pek iç açıcı bi araba değil ve tüp var araçta
Printable View
27 RS'i geçen pazar canlı olarak görüp inceledim, özellikle rengi çok çok güzel. koyu lacivert. Temiz araç
motor durumu nasıl acaba km yüksek oluşu sıkıntı yaratırmı
İlanlar disinda ufaktan ellenmis bi ep3 kadar yuruyebilien
veya daha hizli bi megane rs varsa bende gorusmek isterim ilanlardada varsa bebekler bebegi olmasada olur motoru saglam olsun boyasi temiz olsun tavsiye ediceginiz yardimlarinizi beklerim arkadaslar
bu aracı bılen varmı nıye bu kadar ucuza verıyor ?
Connecting site...
Arkadaşlar sanırım eski sahibi siteye üyeydi. Bu aracı bilenler var mı ? Alınır mı ?
Connecting site...
Connecting site...
benim eski DV megane. Candan dan sonra apaçiye bağlamışlar arabayı. Ne durumdadır bilemiyorum ama stock yazılıma ben çevirdim. Candan öyle teslim etti. Sadece volan debriyaj ve cutout için fiyat yüksek.
Düşünen olursa:)
http://www.techturkey.com/forum/otom...megane-rs.html
Apaciye baglamislar derken ??Alıntı:
Connecting site...
benim eski DV megane. Candan dan sonra apaçiye bağlamışlar arabayı. Ne durumdadır bilemiyorum ama stock yazılıma ben çevirdim. Candan öyle teslim etti. Sadece volan debriyaj ve cutout için fiyat yüksek.
O aynalarla spoiletlrin durumu icin yazdim. Sansina alinmis bi de ario. Allam ys
Keske konuyu okusaymısım gün plaka araca bende baktım araba leş gibi sol tarafdan sağlam yemiş
Kapısını actım döşemesi yere düşecekti arka camırlukda aynı 40 bindede. Kesinlikle değildir . Sahibi anlamıyorum ayağına yatıyor ama uyanık 2 saat trafikte Bakırköy'e gitti aracı görmemle geri donmem bir oldu ayrıca sol kapı direğinde macun catlamaları var uzak durun
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1167510/detay/
Araç hakkında bilgisi olan?
Forumdan Ilker abinin eski araci.Ilker abide aldiginda 12.000km civariydi yanlis hatirlamiyorsam.Ardindan kelalperin tecrubeleri isiginda yapildi ustundeki parcalar.Canlisida cok duzgun duran bir aracti yakindan gordugumde.Su andaki durumunu bilmiyorum ama o zaman yazilimi cok acik degildi degistigini zannetmiyorum aynidir muhtemelen.
evet ilkerin eski arabası ama hala sürekli ilkerin gözünün önünde duruo arkadaşının arabası. Türkiyede ilandaki en temiz arabadır heralde. Kimse üstüne yanlış alınmasın km bazlı da konuşuyorum. Yazılım ile fazla uğraşılmadı ilkerin kardeşi abimin type r ı geçiim yeter dedi. Stage 1 yetti zaten ondan sonra type r ı sattılar. Üzerindeki yayları ben verdim 19bin km civarında takılmıştır. Benim arabadaki bütün parçaların aynısı üzerine takıldı. Sadece o oem baskı balata ve volan var üzerinde. Onları almadı. Alacak kişi yaw bu arabaya bu para verilir mi diye düşünmesin 0 ayarında araba alıosunuz. Ben yaptığımda arabanın içi hala 0 gibi kokuyodu. İlker sadece yıkayıp parlatıp karşısına geçip bira içiodu. Doğru düzgün gazlanmadı bile.
Connecting site...
bu rs i bilen varmı arkadaşlar bi ara 34 bindi fiyat uçmuş biraz
Connecting site...
bu rs i bilen varmı arkadaşlar bi ara 34 bindi fiyat uçmuş biraz
fff plakalı rs hakkında bilgiisi olan varmı turuncu renk ?
Fff nin eski sahibi yakin arkadasim sormak istedigin bise varsa sorabilirsin
fff megane rs satilik şuan. Arac ilk günkü kondisyonunda tamamen stock yazilim dahi yok. Temizligi ve durusu bilinen bir araç. Fiyat 39bin tl. Ciddi alıcılar benimle irtibata gecebilir
bi soraym dedim belki benm bilmediğim biseyler cikar :)
Sen bildiklerini bi soyle bilmedigin varsa ben uzerine ilave ederim :)Alıntı:
bi soraym dedim belki benm bilmediğim biseyler cikar
GUN rs'yi bizim bi arkadas almıs :/
Hayırlısı olsun.. Aracı gördün mü?
ben onceden bılseydım aldırmazdım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8471968/detay/
Bu araç nasıl??
İlandaki Gri Faz2 bayadır satışda model km gayet iyi gibi duruyor ama bir türlü satılmadı.
Var mı bilgisi olan. ?
İlker abi bir ara sattı ardından geri aldı aracı.Çok düzgün bir araçtır ilk aldığında 12.000km civarıydı yanlış hatırlamıyorsam üzerinede bayağı bir emek harcandı parça eklendi.Foruma üye kendisi otomobilleriniz bölümünde aracın konusunun olması lazım.