VhpCupra Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle herkese selamlar, BRK rs'in sahibiyim, uzun süredir forumdan uzak oldugum için yazilanlari daha yeni görüyorum, ilgilenen arkadaşlara tesekkur ederim, öncelikle bir kac sey soylemek istiyorum, şuana kadar ne forum da nede başka bir yerde birebir gidip görmediğim hic bir arac icin olumlu yada olumsuz yorum yapmadim, kulaktan dolma seylerle yada uzaktan gormek ile bir arac hakkinda nasil yorum yapiliyor hayret ediyorum, uzaktan bakarak bir aracin genel durumu hakkinda yorum yapma yetenegine sahip arkadaslar telefon numaralarini yazarlarsa bir araba alicagimiz zaman gidip eşşek gibi 200-300 tl expertiz parasi vermeyelim, musait olunca bir zahmet gelip bakar bizde tesekkur ederiz...
Aracim hakkinda hic bir sey yazmiyorum ilgilenen arkadaslar motor mekanik yürüyen kaporta boya kompresör testi dyno testi ampulune kadar ister yetkili servis ister özel servis her yere gösterebilirler, aracimin yazdiklarimin disinda her hangi bir seyinin cikmasi durumunda gelen arkadasin bütün masraflari tarafimdan karsilacaktir, hatta aracin cikicak en ufak bir masrafi varsa ki yok bu kadar iddaliyim tarafimdan karsilanacaktir, eger cok ta kafam bozulursa veririm 300 tl 101 nokta expertiz yaptirip buraya resmini koyarim!!!
Uzaktan göz ile expertiz yapan arkadaslara duyurulur, saygilarimla hayirli ramazanlar.