abi bu arabanın km ne ara 67 oldu yanlış hatırlamıyo isem daha önce ilandayken 100klı bişeylerdeydi o arabaya çok iyi baktır bence süpriz yumurta o araba
Printable View
abi bu arabanın km ne ara 67 oldu yanlış hatırlamıyo isem daha önce ilandayken 100klı bişeylerdeydi o arabaya çok iyi baktır bence süpriz yumurta o araba
baktırcam zaten bi şaseden felan da sorgulatma yaparım acelem yok araç almak için inciğine cıncığına kadar araştırcam alırken bi araba
daha önce belirttiğim gibi bi abi baya sorgulamıstı konusu baya dönmüştü ama nickini bi türlü hatırlayamadım
o kişi ile iletişime geçsem çok iyi olurdu
Eğer mümkünse yan direklerine iyi baktırın :) özellikle kapı kordonunun altında kalan kısıma :)
O arabaya hem burdan hem bmw forumlarından kim niyetlendiyse vazgeçti. Bir bmw kullanıcısı olarak m54b30 gibi şahane bir motorun, manuel vitesle, e46 gibi bir kasada buluşmasını harika buluyorum. Keşke şu araç tertemiz çıksa da birimize nasip olsa..
Araç hakkında bilgim yok.Ancak tavandan hasarlı bmw'ler direklerin tabana yakın kısımlarından kesilip yeni tavan yapılıyor. Kimsenin aklına yan döşemelerin altından direklere bakmak geçmiyor. Ankara da bir kaç yerde şahit oldum. Test merkezine gidiyor 3 parça boyalı olarak pert arabalar satılıyor. vebal almayım aracı bilmiyorum
bana kalırsa bu paralar cabrio daha mantıklı geliyor 1-2 sene daha yaşlı olsun cabrio olsun
araç için galeriyi aradım keyfe keder komple boya diyor başka hiç bişey çıkmaz diyor kayseride tanıdık kaportacı motor ustası da var göstercez eğer iyi çıkarsa alıcam işte komple boya sıkıntı çıkarır mı alınır mı yani bu araç bide max kaç vermeliyim sizde
sahibinden link
arkadaslar bu arabya niyetim var. tanıyanınız yada seceresini dökebilecek biri varmı.
Yokmu yardimci olacak birisi arkadaşlar.
1- ön far ve sinyal orj değil
2- stoplar orj değil
3- egsoz zaten çakma
4- Club sport? arkadaş emin mi sorun...
motorunu kaportasını bilemem fotolar karartılmış zaten... fiyat pahalı...
Sinyaller orjnila degil bende sordum farlar orjinal dedi. Clupsport mu bilmiyorum ne gibi farkliliklar oluyo. Aradim telefonda baya indi fiyattan. Teşekkür ler abi verdihin biligiler icin sase numarasida var bende nerden bakabiliyoruz arac orjinalden m veya clupsportmu diye
Bu aracı bilen varmı nedir ne değildir alınırmı?
Connecting site...
konuyu tekrar hortlatıyorum.
sanırım bahsedilen kayserideki arac suan sinoptan satilik.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
bilgi sahibi olan var mi ?