ilk defa gördüm çok güzelmiş crysler yerine bu daha iyi valla
Printable View
Ben de cadillacları çok beğeniyorum.. Yolda yürürken yerde 20.000 lira bulsam alabilirim.. belki o da ama güzel yani :)
Connecting site...
önden çekiş bu araçlar sanırım, amerikan aracına önden çeker yakıştıramadım. Madem fantezi aranıyor, parça ve yakıt masrafları göze alınıyor, çok alakasız bir alternatif olacak ama range rover düşünün derim.
Connecting site...
Hepsini inceledim ama Cadillac bambaşka duruyor. Üstelik enine kutupyıldızı motorun susuz 150km gittiği denemeyi görünce herşeyiyle gönlümde ayrı bir yer etmişti.
Bence babana otomobil aldırma, bir Cadillac aldır :)
cadillac zor araba amerikada bile cadillaca bakmak zor iş diye biliyorum.. bu chrsyler lar fordlar gene oralarda halk işi araçlar ama cadillacların yeri adamlarda ayrı. :)
Chrysler o kadar naz yapan bi araba değil. Ben 300M le gayet mutluydum :D
Lincoln un Ls bilmemne modeli var v8 uygun fiyatli bir ara sahibinde bolca vardi . Macera ariyorsaniz oyle birsey bakin hem modelli 01+ ve gorseli cok iyi .
aslında konu amacından sapdı sanırım arkadaşın babası evladiyelik ucuz fiyata kaliteli dolu güzel bir amerikan aracı arıyor.. evladiyelik olduğu için satma gibi bir sıkıntıları yok hani ticari bir yanı yok işin gene satılır yoksa lhs yada diğerleri..
prim yapsın değer falan dertleri yok.. olayın özü o ... arkadaşında babası amerikan konsolosluğunda çalışıyormuş haliyle tüm gün amerikan araçları sürüyorsa artık iyicene amerikana alışmış olması çok doğaldır.. :)
Amerikandan inip avrupa araca binincede bir tuhaf oluyor insan.. :) Babasınıda anlamak zor değil aslında.. :)
evet tam bizi anlattın abi :D babam hep amerikan aracı kullanıyor 20 yıldır yani ciğerini bilir kullandığı arabaların ama hep kalbur üstü arabalar olduğundan pek yanaşamıyoruz o arabalara bizde ufak yollu dolu konforlu bi araç bakalım diyoruz evladiyelik diyoruz ama iyi para veren olursada satarız yani ben babamı bildim bileli daha bi arabaya 1 yıl aralıksız binmedik :D birazda konuun amacıda saptı.... Ayrıca hani infinity önerenler olmuş infinity yerine honda legend tercih edilesi bi araç gibi geliyor bana bilmiyorum yanlışmıyım ?