o parayı megane harca daha fazla zevk verir
Printable View
o parayı megane harca daha fazla zevk verir
atınnnn kağıthane deresine...
vaay vaaay burdan b.k atanların hepsi 5-6 sene önce g.tü düşüyodu bunlara hahahhaha
kurt kocayınca köpeeen maskarası olurmuş hahahha
üzülerek hergün yanından geçiyorum :D
Bugün gittim konustum sahibiyle, 15 milyardan açtı kapıyı dedim 10 liradan fazla vermem dedi o paraya veremem arabayı.
dedim bunun bi ton masrafı var fibere girecek komple boyanacak içi dışı yapılcak jantlar lastikler değisecek vs. dedim adam bana bunun fazla masrafı yokki 1 milyara çiçek gibi olur dedi 100 tl ye komple arabayı fırında boyatırım dedi :D tabi ben güldüm dedim nerdeymiş 100 tl ye araba boyayan yer. :D
Arabanın adam olması için en asagı 3 milyar harcamak şart valla araba haşat ötesi. otoparktan cıkartmıs almıs arabayı arabanın herseyini calmıslar otoparkta öyle dedi. Arabanın 2 senedirde muayenesi yokmus
yani bla bla bla bu iş yatar. 10 Liradan 1 lira fazla kapik işlemez.
10 lira vereni bulmuşta kıllısınımı arıyomuş :D
Sahibi çakalın teki tipinden belliydi Neymiş arabayı otoparktan cıkartıs herseyini calmıslar kapı dosemeleri almıs motor calısmıyomus motoru yaptırmıs elektrik aksamına komple sıfırlamısta bla bla bi ton laf salatası. 1 milyar harca mis gibi olur diyor bana :D
Ulan nerde mis gibi olur sırf fiberlerle tamir 1 milyar tutar bunun boyası b.ku püsürü var. içi harap durumda içi tekrardan güzelce yapılacak jantlar değişecek lastikler değisecek 2 senelik muayenesi yok arabanın muayeneye sokarken bi ton para gidecek tutmus bana 1 milyar dısına harca muayeneye sok tamamdır sonra sal piyasaya diyor bana :D
Jant lastik onlar keyfe keder masraf diyor :D Gidin bi yolda siz konusun sahibiyle bakın neler diyor bundan sonra beleste verse o arabayı almam :D
herkesin yıllar önce ağzı açık baktığı bi araçtır kendisi
bakma burda yazılan yazılara , para harcamadan modifiye zevkini alınca herkes *** atmaya başladı bu tarz araçlara
Kör ölmüş badem gözlü olmuş..
10 Lira mı.. Vallahi abartmayayım böyle bir şey alma niyetim olsa max.6-6,5 bin lira veririm şahsen..
Başa bela olur, görünmeyen bir sürü eksiği çıkar kesin..
Ben sadece 'adam gibi kaporta boya' için 2000 den aşağı yer bulamadım.. Atış serbest demek ki elemana :)
onu dedimya seko kurt kocayınca köpeen maskarası olur diye :D
hahhahahahaha :D :D bizi bilen bilir bilmeyen kendi bilir :D
çok uyguna almak lazımki o farkla anca orjinale çevrilir :D
hanı bı laf vardır bı yerıne çerceve arama dıye
bu arabada işte o çervece
anıl ne içtiysen foruma yaz, herkes faydalansın. bu kafayı bizde yaşamak istiyoruz canikom :D
Adamla konustuktan sonra vazgeçtim zaten araba bitmiş okeye dönmüş calısıp calısmadıgı bile muammaydı dedim 5 10 milyara verirse alır adam eder piyasaya salarımda yok yani hem adam çakalın teki hemde arabanın bayagı zamına koymuslar. Bayagı inceledim bugun bide utanmadan bana en fazla 1 milyar harca zımba gibi olur diyor :D