10.000tl'ye direk alıp kullanabileceğin ne kadar güzel arabalar varken ne diye bunun peşine düştün anlamadım. :D
Printable View
10.000tl'ye direk alıp kullanabileceğin ne kadar güzel arabalar varken ne diye bunun peşine düştün anlamadım. :D
telf. numaranı vermemısındır inş, 3 -5 gun sonra aramaya baslar gel 10 a vereyım dıe :D
ama sen iyi bile vermışsin 10bın yani :)
Yok vermedim aldım sadece ve sildim numarasını :D bide bi sallamaya baslıyorki anlatamam yok diyor yeni parcalar aldım kapı dosemeleri aldım niye aldın diyorum calmıslar otoparkta kapı dosemelerini tesisatını diyor. Ama yalanı o kadar salakca sölüyorki arka koltuklarda arabanın orjinal dosemeleri duruyordu sokuk vaziyette perisan olmus hemde :D
10 milyar cok ciddiyim vericektim alıp adam edicektim ama konustuktan sonra sahibiyle 6 7 liradan baska 1 kurus vermem :) Oda sırf valla arabayı tekrardan adam edip kapımda yatırmak için alcaktım iş yerinden izinli oldugum gün biner 2 tur atar evin önüne cekerdim gene :D
o seni iki gün sonra arar emin ol :)
10da verilmez o araca
fiberciysen al :))
alırsan eger bızım arka bahcede fiberden su deposu var, parça niyetine verebilirim sana :D