Aşağıda linkini verdiğim araç hakkında bilgisi olan var mı ?
Alınır mı, alınırsa 2. eli nasıldır, piyasası var mıdır acaba ?
Connecting site...
Aşağıda linkini verdiğim araç hakkında bilgisi olan var mı ?
Alınır mı, alınırsa 2. eli nasıldır, piyasası var mıdır acaba ?
Connecting site...
Daddy Cool..
BENZİNİ SHELL'DEN AKLI KELDEN ALACAKSIN !
Tamam arabayı geçtim, 540 lar hakkında olumlu yada olumsuz bişi diyebilecek kimse yok mu ?
Daddy Cool..
Manueli çok yok, kilitlisi hiç yok diye biliyorum.. Motor büyük ve torklu oldugu için manueli aratmıyor. Zorlugunu alıyor hatta sehir içinde zaptetmek zor.
bunların yakıtı nedir acaba ortalama?
ayrıca araç kaplamaymış ama orjinal boyası duruyormuş altında plakasında 9 milyar bir kayıt varmış.
Daddy Cool..
5.40i ayrı dünyadır. düz vitesi gerçekten aratmıyor. bizde 3 sene önce vardı ve 10-11 litre civarı yakıyordu. gerisini anlatmaya gerek yok V8 ve bmwama kesinlikle daha diri bi araç bul, plaka da ruhuna fatiha yazsa daha mantıklı olurdu.
Masraflısı,yorulmuşu fena üzer.Motor rektifiye maliyeti +10.000 tl leri bulabiliyor.İlandaki aracın km. orjinalse çok değil,iyi bir kontrolle alınabilir ama bana pek orjinal gibi gelmedi.Biraz sabır ve takiple daha orj. bir araç denk getirmeni tavsiye ederim.Yakıt olarak ş.içi 18 litre benzin 20-21 litre gaz yakarsın(normal kullanımda)Egzoz sistemine yapacağın ufak dokunuşlarla alacağın keyif paha biçilemez![]()
Açıkcası benim aracıma takas teklifi geldi bu araç, bende keyfli olur ara sıra yanlarz (arkadan itiş hasretidiye olumlu bakıyordum ama yorumlara bakılırsa pek iç açıcı değilmiş.
Daddy Cool..
Aldığımda sıfırladığım consume2 şu an 15 lt gösteriyor. Buna aldığımdan beri yaptığım agresif gazlamalar fln hep dahil. Uzun yol önceleri sıfırladığım consume1 daha da aşağıda 9-15 arası duruma göre. Yakıtta korkulacak bi durum yok ama 2lt motor tüketimi beklemek yanlış olur.
Bu baktığım araca geçen sene prince mark lpg takılmış.
Minide 9 litre yakıyo, pek fark yok)
Daddy Cool..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)