39.750 üzerinden siz rakam belirlemıssınız onu teklıf etmısınız ve illakı verende olmustur o rakamları tabı ister istemez onlarda uyanmıstır o rakamları gördügü için şimdi
Printable View
39.750 üzerinden siz rakam belirlemıssınız onu teklıf etmısınız ve illakı verende olmustur o rakamları tabı ister istemez onlarda uyanmıstır o rakamları gördügü için şimdi
Bu megane RS'ler nasıldır ? :)
2 parca boya pasta cilasi eder 500TL.Arka disk haric on diskler ve 4 yellow stuff balata motul dot 5.1 hidrolik iscilikle 1000TL gibi bir rakama degistirdim ki on diskleri oldukca ucuza disaridan almistim serviste bu fiyatlar artacaktir.60.000km de triger harici buji enjektor bakimi yagi suyu vs vs derken 1000TL ye yakin gozden cikartmak gerekirdi hesapta olmayanlarla beraber.Baski balata ile beraber hareketli volanda degismeli bunlarla beraber hidrolik silindir sanziman yagi iscilik derken yaklasik 3000TL civari mecburi bir masraf.Yanindaki 50 muhendis bu arabaya yan sanayi balata takip diski parcalamamasi gerektigini ogretememisse 100e cikarsinlar sayiyi...Hesapta olmayan direksiyon sargisindan abs sensorunden vs vs bi baslarsa(ki bakimli bakimsiz her tur aracta yasanabilir bunlar) 7.000-8.000TL nin nereden ciktigini anlamaz insan.
Teessuf ederim 32 den asagi artik yok ben istisnaydim :D alan kardesimle herhafta konusuyoruz surekli tesekkur ediyor bana nasi bu kadar iyi bakip masraf yapip bu paraya sattin diye :D
Kesinlikle hocam dogru soyluyorsunuz bilinmeyen araca bulasmak bilinen masraflari yapmak zorunda kalmak demek kesinlikle.
Kesinlikle arkadas fazla bile teklif etmis ama anlayamamislar durumu :)
Iyidir ama bilinen sevilerek kullanilan masraf yapilmisindan para harcanmisindan korkmayin hor mu kullanilmis diye dusunmeyin masrafsiz denip hic bir yeri yenilenmemisinden uzak durun.Geneli 2005 model ve yil oldu 2014 ederi parasinin 10.000-20.000TL ustunde bir arac ***** marka modellerle kiyaslanirsa ama yeterki herseyi yenilenmis gecmisi bilinenini alin.Hala ayakta kalan cok guzel araclar var yani.
ilan veya foto var mı?
Adam arabasına istediğini fiyatı yazar sıkıntı o değilde üslub saçma. Bana o lafı etse yanında benim gibi 50 tane mühendis çalışıo olabilir ama ben seni hırdavatçı dükkanım olsa yanımda çalıştırmam derdim. Ne sanıolar arkadaş kendilerini. Bilmio ki çöle düşse bir bardak suya servetini isteseler verecek.
HACİZLİ(H) ÜSKÜDAR VERGİ DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ 08/10/2010
araç hacizliymiş ve 2010 model diyor araç ruhsatta 2008 geçiyor 2010 yılında trafiğe çıkmış.
bu araç kartaldamıydı ?
Sahipleri maalesef Nuh diyor, Peygamber demiyor... Ben de bi ara niyetlendiydim ama istenen rakam çok uçuk ve alır-almaz da yapılacak en az 3.000 TL'lik masrafı da var - ki bu rakam da en az - ve bu arabayı o rakamlara nasıl satarlar bilemiyorum...
Kartalda Sanko Holding binasını güvenliğinin orada duran bi Kırmızı MegRs vardı bahsi geçen araç o araç sanırım
2011'de Megane RS'imi(boyasız, hatasız, bakımları full+full tam ve 4 lastik neredeyse sıfır) 30.250 TL'ye sattım ve haliyle 6 yaşındaydı...
Bu araç da şu an 6 yaşında ama bakımsız ve masraflı... 37.5 tl de istenen rakam. Bana göre ultra mantıksız bir rakam... Yapılması gereken ihtiyaçlarla beraber 42bini çok rahat aşar, hatta sürpriz bişey çıkarsa uzayıp gidebilir bile...:soru:
Bu dediğim işlemler de mutlaka yapılmalı...
faz1 ve faz2 ler arasında jant hariç ne gibi farklar var?
Ön tampon, far ve stopler, bazılarında ön koltuklar ve göstergeler az biraz farklı... Kalan herşey aynı...
şuan ilandan kalkmış durumda acaba sattılarmı ? 37.5 aşağıya düşmüyorlarmı ?
Satılmış diye duydum..
"Tunç"un 2. sayfadaki 'garajda yatıyor...' yorumuyla birlikte bu iki tane olan Recaro'lu Faz-2 RS de benim olmuş oldu... Ne bereketli konuymuş... :D
Konuyu gördüm, dur bi hortlatayım dedim :D
Renault Megane 2.0 T 2.El Arabalar ve Sat
Hep bir Mrs merağım olmuştur bu ilan hoşuma gitti:)