Hahahha
inşallah hayırlısı olur
Printable View
Yanlış bilmiyorsam sahibinin dahi haberi olmayan servisde yapılmış ufak bi boyası var diye hatırlıyorum
2008 Stock Seat Leon Cupra ilk sahibinden!!
İlan No: 343017286
Loading site please wait...
Arkadaslar ufak bı kazası varmış gecmişi ne durumda yada kazanın boyutu hakkında bılgısı olan varmı
Tramer yok cebımden yaptrdım dedi komple boyalı oldugunu soylemedi parca parca boya var dedı telefonda da ama araclarda karısıklık yok degılmı baska aracla fılan
SAHİBİNDEN TERTEMİZ SEAT LEON CUPRA( ÇOK ACİL )!!
İlan No: 375895128
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Arkadaslar ılandaki arac hakkında bılgısı olan varmı
Bu arac hakkında bilgisi olan var mı.. Tavsıye edermısınız..
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
bir arkadaşım bu aracı almayı düşünüyor, tramer vs takıntısı yok, amacı yürütmek. aracı tanıyan var mı acaba? motoru & dsg'si hakkında bilgisi olan?
leon cupra arıyorum bmw takaslı varmıdırr 05422126633
Araçlar hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı? İstanbul'a gelip ekspertiz yaptıracağım yer bulamıyorum yetkili servisler yapmadıklarını söyledi
1.4 tsi orjinal egzoz,hava filtresi, yaylar elimde mevcuttur.İlgilenen varsa iletişime geçebilir
Beşyüzyedi 7683931
denizlideki 2014 ibiza cupra hakkında bilginiz varmı?
Meşhur KARATREN Orjinal Cupra (pd160) Satışta..
İlan No: 495138662
Bilgisi olan var mi ciddi ilgileniyoruz aracla. Ankaradaydi daha once eski kondisyonu cok daha guzeldi ama hala diri duruyor araba.