Seat / Leon / 2.0 TFSI / Cupra / 2008 HATASIZ SEAT LEON CUPRA 2.0 TFSI 240 PS sahibinden.comda - 659333861
Eski plakası 41 KV 699-34 TL 6666
Printable View
Seat / Leon / 2.0 TFSI / Cupra / 2008 HATASIZ SEAT LEON CUPRA 2.0 TFSI 240 PS sahibinden.comda - 659333861
Eski plakası 41 KV 699-34 TL 6666
aracı canlı görmemiş , internetten takip etmiş biri olarak .. ellenmeyen bir kulak arkası kalan cupra . KV cupra olduğu doğrudur stage 5di biliyorum.. aracın internette 41 kv 699 yazınca çok videosu var facebook sayfası bile var KV Cupra diye sapladığı arabaların videoları var. şimdi stock yazdıklarına göre ne varsa söküldü demekki :) aylardır satılıkta galericilerde dolaşıyor biri önce boyasız dediydi sonra boyalı dedi :). şimdilerdede plakası değişmiş olarak bağcılarda satıyorlar . bende alıp komple motora uygulama yapıcam bana motoru farketmez diyorsanız alın ama onun dışında ben böyle bir aracı almanızı tavsiye etmem açıkcası .
Kim kadar olur mu bilmiyorum ama hatrı sayılır bir rakama bıraktırırım abi :)
Seat / Leon / 2.0 TSI / Cupra / TR'DE TEK 550+HP BOYASIZ HATASIZ DUŞUK KMLİ STAGE 5 sahibinden.comda - 615452086
Araba bu abi, eğer hoşuna giderse özelden fiyat veririm.
Seat / Leon / 2.0 TSI / Cupra / Sahibinden 2016 Seat Leon CUPRA-40.000Km-Servis Bakımlı-Hatasız! sahibinden.comda - 684053343
ilandaki araç hakkında bilgisi olan var mı ?
Araç ilk olarak Doğuşun test aracıydı, youtube ta bir çok videosu mevcut.Daha sonra DOD'ta satışa çıktı, takip ettiğim kadarıyla istanbuldan izmire ordan da şimdiki sahibi olan kişiye satılmıştı.
Ya bir yada iki kullanıcı binmiştir araca geri kalanı galericiler ve araç test videoları çekenler arasında dolaştı.
İçerdeki krom detaylar ve renksiz kadran haricinde Türkiyedeki en dolu cupra olabilir.
2017 ılk aylarında aracı doğuş oto esenyurtta almak ıcın gıtmıstım. 9000 km de satılıktı ozamanlar 110 bın tl gıbı bır bedele almadığıma pısman oldugum aractır. Üstelık o fıyattan 1 ay ılanda kalmıstı.
2 senede malesef tüm arac fıyatlarının yukselısı ıle bu sevıyelere geldı. Genel olarak arac temızdı. Aldıgım aracların herzaman kullanım ıle ıpucu olması acısından lastıklerını ıncelerım,ön lastıklerının patınajdan 9000km 'de slıck lastık sevıyesıne gelmıs olması benı cok mutlu etmemıstı. Arac servıs bakımlı ıse suan yınede doğusun ıyı nıyet garantısı vardır.9.000 km zaten bu aracı yıpratıcak bır yol km oldugunu dusunmuyorum.
Şuan ıcınde 40.000 Km oldukca dusuk sayılır ve stock kullanılmasıda motor kondısyonunun daha saglıklı kalmasını saglamıstır.
Spor koltuk,adaptıf suspansıyon ve seat sound ses sıstemı aracta mevcuttu. Tum opsıyonların alınmış olmasıda guzel bır artıdır.
Bence alınabılır nıtelıkte bır cupra,hayırlı olsun.
Test videolarında aracın biraz fazla hırpalanmasından dolayı lastiklerin o duruma gelmesi normal :)
Ben de çok takip etmiştim aracı hatta bi ara izmirde 160 küsüre 1 seneye yakın ilanda kaldı.
İlk satışa çıktığı fiyatı bilince şimdiki fiyatları veresi gelmiyor insanın.
Düşünen varsa,
İlan tarihinden 1 hafta önce 102k kmde sattık.
İlan açıklamasında da birkaç asılsız ifade yer almaktadır fakat sadece bu bilgi yeterli olur sanırım.
Seat / Ibiza / 1.4 TSI Sport Coupe / Cupra / 2013 EMSALSİZ TEMİZLİKTE CUPRA DSG+F1 sahibinden.comda - 696265782
TR Karakter sorunu..
peki siz ne kadara satmistiniz 102 binkm deyken , boylelikle km ile oynanmasinin maddi scala beklentisini cozmus oluruz galericilerin :)
Az km li kazasız ibiza cupra arayan varsa benimle iletişime geçebilir
Araç hakkında bilgisi olan var mı ?
Bir ara beyaz renkte hasar kayıtlı bir araç vardı.
İlan No: 758360822
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...58360822/detay
Seat / Leon / 2.0 TFSI / Cupra / -Sunrooflu, Kırmızı Cupra- sahibinden.comda - 744856315
Daha önce sorguladı mı bilen var mı
bagajda yağla geziyor ama:-)
Yoo tabiki pert muamelesi yapmıyorum zaten tramer olmadığından bir iki parça boyası olduğunu söylemiş
Bir iki parça boya ve km ye göre rakam iyiydi
Ama aracın ciğerini sökmüş olabilirler mi diye düşündüm
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...36659873/detay
Araç hakkında bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar selam çok yakın arkadaşıma güzel bir cupra arıyoruz oynanmamış. Çeresinde falan bilen varsa haber ederse sevinirim
Sahibinden Seat Ibiza 1.4 TSI Sport Coupe Cupra 2011 Model İstanbul 133.000 km Beyaz - 13402408 | arabam.com
Araç hakkında bilgisi olan var mı? 5.000 TL tramer ve bel altı boya olduğunu söyledi bana telefondaki arkadaş bende sorgu konusuna çok yazmam ama eğer geçmişi iyi bir araba ise akşam bakıcam
Abiler akşam araca bakmaya gidicem kesin ama ön bilgi varsa çok iyi olur