grkm Nickli Üyeden Alıntı
Herkes benim mesajim uzerinden gitmis ama benim aracin sahibi ile en ufak bir baglantim yok. Kazadan sonraki kondisyonunu gordum, yanimdan 200km + hızla geçip kavacik düzlügüne gelmeden viraj dönüşünü ve devamını da gazladığını da. Bu araca kefilim on numara bes yildiz demek degildir. Kullanimi baskadir ama zaten ciddi alici sagdan soldan bilgileri toplar, gider expertize ve gerekirse teste cikar hersey de ortaya cikar.
Buradaki tek hata arac sahibinin!! Genc yasinin heyecani iste durustlugunden kazali , yapim asamasi hallerini falan internet ortaminda paylasmasi . Dalaverenin hat safhada oldugu ortamlarda , dürüstce davranmak yanlis oluyor herhalde.
Bence aracin büyük bir kazasi yok neden cunku bu arac takla atmadi, yolcu kabini kasmadi , diregi burulmadi. Yürüyen aksaminin verdigi hasar yüzünden kulesi tamir olan, yenilenen onlarca arabalar dönüyor ortalikta. %100 düzelmez ama bu arabayi 200de seridinden de cikartacak boyutta degildir diye düşünüyorum. Böyle bir şüpheniz varsa zaten hiç 2. el araba almayin. Emin olun fotograflarini görmediğiniz baska bir aracinda size sürprizi olabilir.
Sizin bu aracin plakasina isli tramer'de atladiginiz nokta ; bu aracin BMW etiketine sahip olusu. Isterseniz 1M için bir tampon , bir camurluk, kaput , far fiyatı sorun .
Onlarca araba alinip satiliyor , perti cikmis arabalarin bile 3. 4. pertleri oluyor ve bu araclarin hala fais fiyatlari oluyor ( yeri göğü delen hondalar mesela ) . Onlarda TR pazarinda az var ama bu arac dünyada limitli üretime sahip ; sözde degil, gerçekten "özel" bir araç. Dolayisiyla fiyatını eleştirmeden önce bir daha düşünün , sahibi ihtiyacindan da satmiyor.