Motor değişmedi, araç ablam'ın arabası zaten. Km'si 37.000'miş.
Printable View
arkadaşlar bu aracın geçmişini bilen varmıdır?
Connecting site...
ilanların hiçbirini bilmiyorum ama sırf fiyatından dolayı efsane bi araba şu an rx8 bence
motoru bitik olsun, baştan toplasan gene bitik s2000den ucuza gelir
Connecting site...
Beyler fikri olan var mıdır acil? Yarın ankara'ya gidiyorum kısmetse
Genelde arabasını satmak isteyen kişi helede bu şekilde sorgu sonucunu bile koyuyorsa önden çaprazdan iç mekan vs fotolarda koyar yada bir kaç bilgi yazar ama bunda sadece sağ ve sol olması hiç bir bilgi verilmemesi merak uyandırıcı. Güzel duran bir araba umarım detay öğrenmeden hareket etmezsiniz ama inşallah beklediğiniz gibi çıkar.
merhabalar;
Aracı tanıyan varmıdır ? Yada bunun gibi temiz tavsye edebileceğiniz araç var mı ? Teşekkürler
Connecting site...
gönderdiğiniz ilanda aracın motoru değişmemiş servislerin yanlış motor yağları kullanarak motorlara zulüm ettiği zamanlardan kalma motoru değişmiş kilometreleri düşük olarak alman çok daha mantıklı alacak olsam motoru yeni değişmiş araçlara bakarım
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
bu araç hakkında bilgisi olan varmı ? Almaya gideceğiz Ankaraya?
174284022 bu ilandaki aracı bilen var mı
Merhabalar ,
Aracın sahibi benim , ismim Tulû.
Sanırım Hasan Bey'in arkadaşısınız ; öncelikle 2458 TL çarpma hasarı evet benden önceki sahibindeyken PARK HALİ'ndeyken olmuş ; ancak sandığınız gibi arka tampon kesinlikle değişmemiştir.
İlanda da belirttiğim gibi , sağ arka çamrluk sürtmeden dolayı lokal boyalıdır ve benden önceki sahibi kaskodan para almıştır.
bu araç birkaç aydır satılıklarda çok estetik ve doğal olarak bakımlı olduğu savunuluyor. ekstralarına rağmen fiyatı aşırı uygun. neden satılamadı motoru mu değişmemiş ya da ağır hasar kaydı mı var bilgisi olan var mı?
Connecting site...
34 Ftv 06 plakali 2011 rx8 hakkinda bilgi sahibi arkadas varmidir ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...79631498/detay
aracı bilen var mı acaba ?
selam arkadaşlar
aracı bilen varmı acaba
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...81582832/detay
ben galerici ile telefonda görüştüm sol ön çamurluk ve ön tampon değişmiş kaputta boya dahi yokmuş iç kısımlardada bir şey yokmuş konsinye araçmış sahibi doçentmiş söylenen bu şekil tramer sorgulattım 2013 ve 2014 de muayene girmiş nedense ayrıca 17bin tl ağır hasar kaydı gözüküyor
bende ilgileniyorum ama bu aracın hakkı kaç para bilmiorum piyasasını misal alsak 1 sene sonra satalım desek kaça gider ???
canlı gördünüz galiba nasıl duruşu felan ? pazarlık durumu hakkında bilginiz var mı
alıp bir sene sonrası satışını kimse kestiremez çünkü mazda piyasasını az çok bilirsiniz bu araçlardan insanlar korktular motor bitiyor yağ yakıyor çok yakıyor vs genellikle çok temiz olmadıkça satışı biraz zor bir araç bence