İstanbul içi trafik konusunda pek yorum yapamicam ama sürekli dur kalk olmadan sahilde gezme modunda 12-13lt civarı yakıyordu . Ama illaki arabanın motor durumuna göre değişir yakıtı.
Printable View
İstanbul içi trafik konusunda pek yorum yapamicam ama sürekli dur kalk olmadan sahilde gezme modunda 12-13lt civarı yakıyordu . Ama illaki arabanın motor durumuna göre değişir yakıtı.
Stock ve saglikli bi arabayla Max 60 kr. Eger katalizor sokukse artip gidiyo cunku araba oksijen sensorunden ariza yakiyo, afr 10.4 lere iniyo egzoslar alev alev ama sarfiyat ucuyo tabi
Mazda Rx-8 R3 2010 üstü Siyah, büyük kazası olmayan ve motoru sağlıklı araba ARIYORUM.
selamlar
bu aracı bile duyan tanıyan eden varmıdır?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31761960/detay
yakınen tanıdığım bir arkadaşımın arabası bir kaç kez bindim içinin sıfırdan farkı yok .
Arkadaşım bugune kadar hiç kötü bir araba almadı , gidişi ve görünümüyle görülmesi gereken bir rx8 dir.
kaporta durumunu bilmiyorum gelince gösterirsiniz zaten.
Arkadan çeker yazmasaymiş iyiymiş :) ama mas. Mal boncuk
murat ın aracı...forumada üyedir,erol ve alperde yaşmış gerçi :) yazılanlar doğrudur,düşünen gelir arabayı görürse alır gider o kadar net bir araçtır :icon_tup:
bugün olumlu olumsuz netleşecek inşallah durumumuz..nasipse alacağım :)
Araç nadir temizlikte RX-8 lerden biri...Tercih edebilirsiniz...
kırmızı iyiymiş normalde kırmızısını hiç sevmiyorum mazda 3 gibi duruyolarda bu kırmızı çok iyiymiş
Connecting site...
(fiyatı uygun)
Connecting site...
(renk kombinasyonu çok hoşuma gitti)
Connecting site...
(rengi ve motor kompresyonu iyi orjinal jantların durması bir avantaj)
Connecting site...
(motor kompresyonu falan avantajlı geldi)
Connecting site...
(sıfır motor takılmış)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...14219189/detay
(orjinal motor olması düşündürüyor ama kasa olarak çok daha diri gözüküyor)
biraz kabarık bir liste farkındayım hepsine neden cazip geldiği konusunda ufak bir açıklama yazdım ama araçları bilen eden var mı ?
hiç bir aracı kompresyon testi yaptırmadan almayacağım öncesinde bilgi amaçlı yapıyorum sorgulamayı
Connecting site...
tanıyan var mı?
birde bu var
Connecting site...
Aman diyim uzak dur. Araba benim eski arabam 0 almistim 53.000 de sattim nisanda, arkadan iki tane darbesi var onlar cok onemli diil ama ben sattiktan 2 gun sonra pert oldu, ama sigorta isin icine girmedigi icin kayit islenmedi. Karsida kaldirima cikti butun alt taraf sanziman cart curt kendinden gecmisti. Bende fotograflari mevcut. Bir de utanmadan agir hasar yoktur yazmis. Airbagleri fln acti diferansiyele kadar hasar almisti fotograflari birazdan eklerim
pardon yanlış ilana bakmışım :) hehehehe
Evet ZH kaza yaptı bizden sonra.. Yazık oldu
Resimler fena durmuyor ama iyi baktırmak gerek bence