User Tag List

Sayfa 9/16 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
288 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Rx-8 Sorgulama

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    genel olarak boş bir muhabbet yaptığımız kanısındayım (yanlış anlaşılmasın ben dahil)

yapılanı savunmuyorum veya suçlamıyorum sadece RX8 im olduğu için cevap yazma gereği duyuyorum.Kime göre bu araçlar öcü?Kime göre bu araba tutmadı.size göre tutmadı bana göre iyiki almışım.size göre çok yakıyor az kaçıyor bana göre spor bir aracın yakması gerektiği kadar yakıyor gidişi için deneme yapmadan yorum yapamam ama biraz kullanıcı ile de bağlantılı diye düüşnüyorum hergün roll kovalayan biri zaten bu aracı almaz alıyorsa da s2k dan yiyeceği 5 boyun hesabını yapmaz

Ayrıca bu araç öcü bu araca talep az olması yada bu gözle bakılması bundan sonra olmayacağı anlamına gelmiyor
    ben s2000 fanı bir kişiydim bindim içinde ruhum sıkıldı daraldım koltuk hareket etmez direksiyon etmez konsol bomboş bir donanım yok
    rx8 e hiç binmeden denemeden gittim baktım aldım geldim iyiki tercihimi bu yönden yapmışım diyorum belkide yaşla alakalıdır biraz daha araba gibi bana göre

burda bunları yazarken farklı bir tepki toplamak istemiyorum Aren'in bir yazısı var kendi aracının konusunda s2k ile rx8 i kıyasladığı bence okumadıysanız okumanızı tavsiye ederim

şu konuda yanlış intiba oluşturmak istemem rx8 kullanıyor tabiki onu savunacak diyenler olabilir ama inanın öyle değil
    ben isterim ki bu araç hakkında olumlu olumsuz yorum yapılmadan önce en azından yakın çevresinde olanlar bir tur atsınlar derim

benim görüşüm bu araçların fiyatları yakında bu seviyelere gelir.s2k fanlarıda alacak araç bulamayınca bunlara mecburen yönelecek
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

kesici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok yaktığını belirtirken vergi avantajını unutmayın.

snrk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç hakkında bilgisi olan var mı? Teşekkürler.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...62249883/detay
    "life is too short to drive boring cars"

Otto_Skorzeny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı snrk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç hakkında bilgisi olan var mı? Teşekkürler.
    Connecting Site...
    Bestekar da park halinde görüyordum sürekli hiç temiz görmediğim için boya hakkında bi bilgim yok.
    Hepiniz hızlısınız ama bayır aşağı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rx-8 piyasasını marka fanı olarak yıllardır takip ederim.Otopark.com un "The Makina" vidyosunu izlediğimde demiştim.Şimdi Rx-8 piyasası uçar gider artık diye,az değil 230 bin kişi izlemiş vidyoyu.1 2 haftaya kalmadı aynen söylediğim gibi oldu.Fakat sorun,bu yükselişin zamana yayılan doğal bir yükseliş olmasından ziyade spekülatif bir yükseliş olmasıydı.Bir gecede 70 lerden 90 100 lere gelen piyasa spekülatiftir aynı borsada olduğu gibi ve tabiki yine bir gecede 70 lere geri düşer.100 e alanında elinde patlar.Ülke şartlarından bağımsız olarak bu araç s2k neyse o parayı hakediyor,zaten tüm dünyadaki fiyatları paraleldir.Ama Tr şartlarında 30 bin liraya sandık motor alınan,yakıt fiyatlarının bu kadar yüksek olduğu,Mazda araçların yetkili servise bağımlı olduğu bir piyasada kimse kusura bakmasın Rx8 bu parayı etmez.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alan varki fiyatlar boyle
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

HG6161 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rx-7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rx-8 piyasasını marka fanı olarak yıllardır takip ederim.Otopark.com un "The Makina" vidyosunu izlediğimde demiştim.Şimdi Rx-8 piyasası uçar gider artık diye,az değil 230 bin kişi izlemiş vidyoyu.1 2 haftaya kalmadı aynen söylediğim gibi oldu.Fakat sorun,bu yükselişin zamana yayılan doğal bir yükseliş olmasından ziyade spekülatif bir yükseliş olmasıydı.Bir gecede 70 lerden 90 100 lere gelen piyasa spekülatiftir aynı borsada olduğu gibi ve tabiki yine bir gecede 70 lere geri düşer.100 e alanında elinde patlar.Ülke şartlarından bağımsız olarak bu araç s2k neyse o parayı hakediyor,zaten tüm dünyadaki fiyatları paraleldir.Ama Tr şartlarında 30 bin liraya sandık motor alınan,yakıt fiyatlarının bu kadar yüksek olduğu,Mazda araçların yetkili servise bağımlı olduğu bir piyasada kimse kusura bakmasın Rx8 bu parayı etmez.
    Kesinlikle haklısınız benimde anlatmak istediğim buydu zaten bu fiyata alan yok kendi kendilerine gelin güvey oldular

cuneytturkoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence otopark.com dan değilde TT de çok övüldü bu araba kim rx8 alıcam yardımcı olun dese ona en güzel şekilde anlatıldı bissürü konusu açıldı bence ondan yükseldi ve ayrıca @piscocuk isimli abimin de dediklerine katılıyorum abim yaşdan dolayı filan demiş 😄😄 alakası yok abi ben alsam bende rx8 i tercih ederim müzik sistemi bose 6 chenger süspansiyonu blistein genişliği 4 kapı şase dengesi bence s2k dan tek eksiği performansı ve motor bakımı onun haricinde yakıtı çok denmiş bi sporarabaya göre çok normal ve vergisinin düşük olduğunuda göz önünde bulundurursak daha ekonomik oluyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Yarin bende rs3 bakmaya gidiyorum demeyin öyle
    Dr.ECU

cuneytturkoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yarin bende rs3 bakmaya gidiyorum demeyin öyle
    Abi türkiyede varmı rs3?

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rx-7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yurt dışında da (en azından amerika kıtası için konuşayım), S2000'den çok daha uygun fiyatları.

Fakat kimse almıyor, yüzüne bile bakmıyor. Alanlar da otomatik olanını tercih ediyor. 2010 modeli burada 10 bin dolarken, s2000 2007 modeli bile 25 bin dolar.

Bunun sebeplerinden biri wankel motoru. MX-5'den biraz daha güçlü 4 silindir motoru olsaydı çok daha popüler olurdu. Hem daha çok yakıyor, hem dayanıklılık konusunda halen istenilen seviyede değil (evet vardır 300 bin mil kullanan, ama istisna).

Üretiminin bitmesinin iki sebebi, Avrupa pazarında euro 6 normlarını karşılayamayacak olması, ve diğer pazarlarda da satış rakamlarının düşük olmasıdır.

Mazda'yı marka olarak çok severim, bana göre japonların en "premium" markasıdır. RX-8'in ruhu vardır, devir çevirmesi çok zevklidir, 4 kişilik fonksiyonel zevkli bir spor arabadır, hepsine eyvallah ama wankel motorun artık günümüz teknolojisi ile mücadele edebilmesi söz konusu değil, özellikle emisyon-yakıt tüketimi ve dayanıklılık konusunda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O bu degilde ilk calistirmada devir saatindeki isiklarin sonmesini beklerken aracin etrafinda dolasiyorum ama arkasinda durulmuyor kokudan

Nasil bir emisyon gaz salinimi var anlamadim
    Diger bir cok aracimi konple duz borulu kullanirken bukadar zehirlendigimi hatirlamiyorum
    Ama diger araclarim arasinda en sevdigim ve iyiki almisim dedigim bir arac.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı cuneytturkoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi türkiyede varmı rs3?
    Telefondan yazmaktan oluyor editte olmayinca r3 rs3 olmus

Yakitla beraber yag yaktigindan ilk çalışmada baliz bir koku gelir ama kokusu cok hosdir bence
    Dr.ECU

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O bu degilde ilk calistirmada devir saatindeki isiklarin sonmesini beklerken aracin etrafinda dolasiyorum ama arkasinda durulmuyor kokudan

Diger bir cok aracimi konple duz borulu kullanirken bukadar zehirlendigimi hatirlamiyorum
    Katalizör üzerinde mi aracın?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

dou arkadaşta sormuş katalitik duruyor mu? benim aracım kapalıda duruyor hep bende ısıgın sönmesini beklerken etrafını dolaşırım o kadar rahatsız etmiyor.Ki bende Borla catback var.
    ☻/
    /▌
    / \

Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araçta extra sadece aem hava filtresi kiti var yeni taktım onuda

LantisFatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhbalar son bırkac haftadır rx8 bakıyorduk yakın bır arkadasım ıcın bırkac arac sahıbıyle kpnustum fıyatları neden ucurdunuz vs ortak karar aldık dıyenler cıktı tek sözüm kendılerı bılır bu araclar typer s2000 gibi elden ele gezebılcek araclar degıl alanın elınde illaki patlayacak bu sebeple fc rx7 aldık arkadasa 2.3 motorlu sımdı makyajsız ex8 parasına rb25 neo swap projesı var. Araclardan keyıf almak için alan satan harıcı de bes para etmez adamlara aldattan pra kazandıracagımıza otobüsle gezelim daha iyi. Herkese hayırlı satıslar
    NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE!

HG6161 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cuneytturkoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi türkiyede varmı rs3?
    Bu arada tr de rs3 te var ))

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Connecting Site...
    Bunları alırken özellikle nelere dikkat etmek lazım? Istanbul'da nereye baktırmamız lazım? Fiyat biraz pahalı ama diğerlerine nazaran da araç sağlıklı duruyor 90'a kadar ayrıca kırmızı-siyah renklerinde 50-60km'yi geçmemiş öneri varsa değerlendirebilirim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)