genel olarak boş bir muhabbet yaptığımız kanısındayım (yanlış anlaşılmasın ben dahil)
yapılanı savunmuyorum veya suçlamıyorum sadece RX8 im olduğu için cevap yazma gereği duyuyorum.Kime göre bu araçlar öcü?Kime göre bu araba tutmadı.size göre tutmadı bana göre iyiki almışım.size göre çok yakıyor az kaçıyor bana göre spor bir aracın yakması gerektiği kadar yakıyor gidişi için deneme yapmadan yorum yapamam ama biraz kullanıcı ile de bağlantılı diye düüşnüyorum hergün roll kovalayan biri zaten bu aracı almaz alıyorsa da s2k dan yiyeceği 5 boyun hesabını yapmaz
Ayrıca bu araç öcü bu araca talep az olması yada bu gözle bakılması bundan sonra olmayacağı anlamına gelmiyor
ben s2000 fanı bir kişiydim bindim içinde ruhum sıkıldı daraldım koltuk hareket etmez direksiyon etmez konsol bomboş bir donanım yok
rx8 e hiç binmeden denemeden gittim baktım aldım geldim iyiki tercihimi bu yönden yapmışım diyorum belkide yaşla alakalıdır biraz daha araba gibi bana göre
burda bunları yazarken farklı bir tepki toplamak istemiyorum Aren'in bir yazısı var kendi aracının konusunda s2k ile rx8 i kıyasladığı bence okumadıysanız okumanızı tavsiye ederim
şu konuda yanlış intiba oluşturmak istemem rx8 kullanıyor tabiki onu savunacak diyenler olabilir ama inanın öyle değil
ben isterim ki bu araç hakkında olumlu olumsuz yorum yapılmadan önce en azından yakın çevresinde olanlar bir tur atsınlar derim
benim görüşüm bu araçların fiyatları yakında bu seviyelere gelir.s2k fanlarıda alacak araç bulamayınca bunlara mecburen yönelecek