199328596 Bu araci verelim, ilk sahibi benim. Simdiki sahibide kuzenim.
Printable View
son bırseyler yaparsa almayı dusunuyorum kuzenınızle suan pazarlık halındeyız :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...98865823/detay
Bu araci bilen varmi
Bu siyah 207 enteresan gerçekten.
Fotoğraflardan iç dış iyi duruyor, 5664'e göre kayıt yok, km'nin de doğru olduğunu farzedersek piyasasına göre çok ucuz.
Yaklaşık 1 aydır ilanda satılmadı, geçenlerde kapora alınmıştır yazıyordu tekrar satışa dönmüş. Bu ayarda v e bu fiyatta bir rc'nin bu kadar durmaması gerekirdi.
Edit: Ön farları orjinal değil sanırım,, uzunlarda mercek olması lazım
Arac kazali sanirim onden cunku farlar farkli. Ve km şaibeli. Kendi kanaatim boyledir demiyorum ama Arabaya bakinca sanki buyuk bi kaza yapmista yillarca tamircide tamir edilmeyi beklemis gibi geliyor. Bi donem yine satilikti 1 sene once bi tir parkinda satiliyordu beyaz enkei jantlari vardi simdi toparlamislar
Baska bir sorgulama platformunda eski sahibide yer aliyordu onden kazali hatta 10bin tl hasar kaydi oldugu soylendi buyuk ihtimalle serviste. Sonrasinda dikkat edince TRAMER KAYDI yok diye belirtilmis yani muhtemelem tramerde kaydi yok ama degiseni var denilecek. Onden kazali arac farlardanda anlasildigi uzere zaten herkesinde belirttigi gibi bu km ve orjinallikte bu fiyat zor
Eğer araçta değişen veya boya olmasa büyük ve kalın harflerle yazarlardı.
İlanda değişen boya bilgisi vermemiş kesin kazalı.
Ankaradaki ERD plakali RCye gittim baktim. Galeri sahibinin dedigi sol kapi sol camurluk tampon farlar degismis, kaput ve sag camurluk boyali. Benim sahsi goruslerim kaput yeniden boyanmali farlar degismeli, on lastikler kamber verilmis gibi duruyor duzgun toplanmamis lastikler bitik kumandali anahtari yok yedek anahtari mevcut genel hatlari fena degil gibi, direksiyon koltuklar klima tuslari temiz cam acma dugmelerinin oralar sikintili , sonradan egzos takilmis okuz gibi boguruyo varex yok ve bence en onemlisi rolanti 1100e yakin calisiyor cok zor 800lere dusuyor bir gaz verin hemen 1100de sabit kaliyor 800ee dusmesi 1dkyi buluyor. Konyadan bi galerici 34 vermis adam gelip almamis bence 33-34 araligina alinir
Bu arac hakkinda bilgi alabilirmiyim bilen varsa
Bu arac bi ara bursada bi galeride satilikti sonra baska bir galeriye gecti. Fiyati önceden baya ucuzdu. Pazarlik yapilip iyi rakamlara alinabilir. Yazdığına gore motor kaputu ve camurluk degismis plakadan bi sorgulama yap. Ama yanlis hatirlamiyosam 35 gibi rakamlar isteniyodu bir ara
Himm.peko yakittq cok uzermi spor araba tabi ama bi depoyla 450 km diyolar
bnm eskı araba
Yakitla ilgili bilgilendirme bekliyorum
Normal kullanımda ortalama 7-10 arası gider gelir..
Haftasonu gt ile istanbuldan eskisehire eskisehirden ankaraya ankaradan eskisehire eskisehirden istanbula toplamda 1300 kmlik bir yolculugum oldu. Arac 3 kisi bagaj full dolu %75 otoban %25 sehir ici olmak uzere yakit tuketimim 6 litre oldu. Hizim ortalama 90 130 arasiydi. Şehir ici ne yaparsayam yapayim 8.5 altina inmiyor. Genelde hep 8.5 10 arasi tuketim var.ama uzun yolda baya az yakiyor. Hele cruse controlde gidersen
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...05394841/detay
Aracın sahibini bilen varsa fiyatı insani seviyelere çeksin de alalım :D
Loading site please wait...
Bu araçlar hakkında bilgisi olan var mı?
369042718 ilandaki arac hakkinda bilgisi olan varmi????
Facebook Thp Squad sayfasında sorgularsan detaylı bilgiye sahip olabilirsin TMG performance yazılımı yapabin arkadaşlar var sayfada