User Tag List

6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: C2 HDI icin yorumlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

C2 HDI icin yorumlar

(Arananlar altınfa aynı konuyu actım. Uzun yıllar forumlardan uzak kaldıgım icin silmeyi beceremedim. Admin yardımın rica.)

Citroen C2 dizel bakıyorum. Birkac tane, baktım. Denedim. Biri 157k, biri 115k iddiasıyla !! Araclar performans olarak asırı zayıf geldi. arabam.com un eski test yazılarında aracın beklenmedik derecede seri oldugu hakkında bir yorum gordum. Hani bir tane biraz duzgun yuruyen gorsem yazılımla belki bir nebze performansı beklentime yaklastırırım diye dusunuyorum ama bu denediklerimle yazılım da care olmaz. Bilgisi olanların yorumlarını alabilir miyim?

burakk. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oldman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    (Arananlar altınfa aynı konuyu actım. Uzun yıllar forumlardan uzak kaldıgım icin silmeyi beceremedim. Admin yardımın rica.)

Citroen C2 dizel bakıyorum. Birkac tane, baktım. Denedim. Biri 157k, biri 115k iddiasıyla !! Araclar performans olarak asırı zayıf geldi. arabam.com un eski test yazılarında aracın beklenmedik derecede seri oldugu hakkında bir yorum gordum. Hani bir tane biraz duzgun yuruyen gorsem yazılımla belki bir nebze performansı beklentime yaklastırırım diye dusunuyorum ama bu denediklerimle yazılım da care olmaz. Bilgisi olanların yorumlarını alabilir miyim?
    Hocam öncelikle merhaba foruma yeniden hoşgeldiniz. Serilik açısından büyük beklentiler içerisine girmemenizi tavsiye ediyorum. Sonuçta atmosferik dizel motor. Bu araba daha çok yakıt ekonomisi bekleyen insanların tercihi oluyor. Ufak tefek işlemler ile iyileştirmeler yapılabilir belki ama yine de uçup kaçmasını beklemeyin. Ben de dün bu video ile karşılaştım araba hakkında olumlu düşünmeme sebep oldu izlemenizi tavsiye ederim. Umarım gönlünüzce bir araba bulursunuz keyifli forumlar

Citroen C2 1.4 HDI SX Test Suruşu / Az yakmak icin Uretilmiş - YouTube

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burakk. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam öncelikle merhaba foruma yeniden hoşgeldiniz. Serilik açısından büyük beklentiler içerisine girmemenizi tavsiye ediyorum. Sonuçta atmosferik dizel motor. Bu araba daha çok yakıt ekonomisi bekleyen insanların tercihi oluyor. Ufak tefek işlemler ile iyileştirmeler yapılabilir belki ama yine de uçup kaçmasını beklemeyin. Ben de dün bu video ile karşılaştım araba hakkında olumlu düşünmeme sebep oldu izlemenizi tavsiye ederim. Umarım gönlünüzce bir araba bulursunuz keyifli forumlar

Citroen C2 1.4 HDI SX Test Suruşu / Az yakmak icin Uretilmiş - YouTube
    yok, atmosferik degil arac. turbolu ama dedigin gibi atmosferik dizel gibi guzel dilekleriniz icin tskler...

burakk. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oldman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok, atmosferik degil arac. turbolu ama dedigin gibi atmosferik dizel gibi guzel dilekleriniz icin tskler...
    Pardon hocam yanlış yönlerdirmiş olmayım minnak bi turbosu var evet, arkadaşımda benzinli olanı var onunla karıştırdım

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    C2 1.4 hdi ztn perf. Odagindan ote rkonomi amacli yapilmis bir arac. Hybrid turbo-cooler filtre egzoz dp ile gayet tatminkar gidiyo ayriyetten. Stock hali malesef essek diye tabir edebiliriz.
    - K -

________
    Dr.Ecu

serhat306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yillardir biniyorum yazilim duz boru kat iptali intercooler takilirsa cok zevkli arac bastinmida gidiyor... gitmiyor diyenlerin beklentisi cok yuksek...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler