Temiz, pertsiz, kasası düzgün m3'ü vti fiyatına almak? Tam tersi olabilir dediğiniz temizlikte 328'i 30-35 arasına ancak bulursunuz sanırım. :)
Printable View
Araç maşallah arkadaşın fabrika çıkış bilgilerini yazdığı kadar doluyosa güzel. Lakin Fiyat uçuk kaporta motor vs. aksamıda güzelse 27-28 eder. Ayrıca kafama takılan aracın fabrikadan BMW LM Jant, Çift spoke ile çıktığı yazıyor altada Aracimin orjinal style30 jantlari durmaktadir yazmış. Bi gariplik var bu işte
Temiz duzgun dolu ve 4 kapi favori ilani olan varmidir arkadaslar. 25 e kadar max
şu arac var ama bikac aydır ilanda, ayrıca icinden de foto yok.
durumu nedir ne degildir bilmiyorum.
Connecting site...
Iyi duruyo gidip bakmak lazim. Izmirdeymis :)
beyler temiz bmw arıyanlar nerde :) fiyatta esneğiz. Kaportası iç derisi herşeyi orjinal. Sahibindende ilanı yok sadece sitede ilanı var.
http://www.techturkey.com/forum/otom...e-boyasiz.html
Konuyu dağıttık biraz ama elektriksel bi sıkıntı var kardeşim yarın müsait olursam bırakıcam komple gözden geçirecekler 1 gün kalması lazım dedi usta, zaten video ekledim konuya gördüysen farları falan yakınca gariplikler başlıyo sebebini bilmiyorum ama çözücez inşallah :)
Connecting site... arac benımdır dusunen olursa telden ulasabılır. lpg ıslı degıl 1 yıl olmadı takılalı km orj hasar kaydı yok sag camurluk degısık komple boyavar sol aynam kırık on tampon boya ıstıyor bırde kapı haporloru eksık baskada sıkıntısı yoktur aracın saygılar.
Connecting site...
araç hakkında bilgisi olan var mı?
Sahibi burdan mı bilmiyorum ama, aracın duruşu çok çok kötü. Ara sıra denk geliyorum. Resimlerle alakası yok. Hoş resimlerde de pek iyi değil. Böbrekler, sağ, sol yan çizgiler, kaput, iki çamurluk, far, sinyal çizgileri. :( Kısacası çok üzer gibime geliyor. Yol yapıp bakılacak araç değil bence. Ha yakınlarındaysanız belki. Yanlış anlaşılma olmasın, detayını bilmiyorum. Resimlerde ve canlı gören biri olarak söylüyorum sadece.
Connecting site...
beyler temiz araç arayanlara buyrun. Araç bizim.
sorgu :)
Connecting site...
Cok sık ilana duşuyor, yanlış olmasın ama 10ayda 3.kez farklı kişilerle farklı lokasyonlardan ilanda.
Sag kapı pandizotu cabriodan. iki kapı pandizotu da boyanmış ve renk tutmamış. hatta sofor tarafı kapı tweeterı da yok sanırım
Kol dayama sonradan takma, gögüs ile aynı renk olması gerek
Koltuklar E46 zaten apacık belli
Taban halısının rengi olması gereken gibi degil sanki, ama fotolar da yanıltıyo olabilir
Yuksek ihtimal orjinal m paket
Camurluk sinyalleri yok, ya gumruk girişli yada amerikan versiyon
Kaporta motor olarak bilgim yok canlı gormedim
Beyler araç hakkında bilgisi olan varmı ?
Connecting site...
tekirdağa kadar boşa gitmeyelim :)
Bilen eden yokmu yav :(
Bilgim yok ama sunroofsuz coupe aşırı uygun fiyatlı olmadıkça tavsiye etmem hem çok zor satarsınız hemde sürekli insanların ''Aaa sunroof yokmuş bunda'' tripleriyle canınız sıkılır :D
Araç bir arkadasın kuzeninin arabasına cok benziyor,EGER O ARAÇ İSE en son kırklarelinde satılıktı sanırım.Arkadasın kuzenindeyken sagdan çok saglam kazası vardı,itfaiye sag direkten açtıgı için arabayı elektrik tesisatı falan yalan olmuştu.Sag podyada degismisti hatta yeni sasi nosunun teknik üniversitede onaylanması falan gerekiyordu.İçteki bir çok parça gürcistandan gelmişti hatta 17 li rakamlara galeriye satılmıstı.Km falan orj ama kazadan önce motoru yürümesi falan iyiydi.
Connecting site...
Bilgisi olan varmı
Döndün dolaştım en almam dediğim arabayı ciddi ciddi düşünmeye başladım :D Bu araç hakkında bilgisi olan var mıdır?
Connecting site...
Aracı gidip gördüm ufak tefek sorunları var , kaportası düzgün duruyor , kafamda azçok aracın durumu belli, fakat belki geçmişinde bir sıkıntıi kaza vardır diye bir sorayım dedim belki tanıyan vardır.
Bir de bu sürücü tarafı cam açma düğmelerinin önünde üçüncü bir düğme daha var o ne işe yarıyor?
Arkar elektrikli basip denedim fakat o dugmenin ne oldugunu sormayi unutmusum
Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla, sürücü ve yolcu koltuğu, direksiyon sonradan değiştirilmiş. Büyük ihtimal 11 tuş obc de sonradan eklenmiş. Dijital klima demiş ama araçta manuel klima var. Sunroof hariç en boş modeli. O tuş ta asc on/off tuşudur. O bölgede bir de koltuk ısıtma düğmeleri olur normalde ama sanmıyorum. Fena durmuyor. İçinize sindiyse alınabilir.
96 model kazasız
Mor-Siyah
Elektrikli kelebek
Sunroof
Krem deri
18 tuş obc
klima
düşünen varsa pm atabilir.
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...64797444_n.jpg,
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...27704827_n.jpg
Araçta dıştan komple m paket , içte recaro lar var , sunroof var , 11 tuş obc var , perde var en boş olma şansı yok yine de şaşi no sundan fabrika çıkış donanımını sorgulayacağım
@hellrot06
muhtemelen o tuş elektrikli perde tuşu , bidahaki gittiğimde öğrenirim
Benim aracı sorgulamadaki asıl amacım aracın geçmişinde bildiğiniz büyük bir kazası vs. si var mı ?Öğrenmek istediğim bu, çünkü direksiyonu orjinal direksiyonu değil ve aracın daha önce e36 4 kapı direksiyonlu olan bir fotografını buldum, ayrıca araçta otomatik kararan iç dikiz var kafam karıştı biraz ondan soruyorum.
Sunroof olayına neden takılıyor bmw alıcaklar onuda merak ediyorum. Şuan 323i miz var e36 sunroof lu öyle aman aman ne fayda sağlıyor :) ? Hava güzelken komple açıyoruz ama olmasada olur :) Komple tavan cam olsa anlayacağımda küçücük bir sunroof a takılmayın bukadar olsada olur olmasada olur. Tertemiz boyasız olması daha önemli.
orj m degil.
2 tane hava kanalı alıp takılamamıs 60ar liradan. ızgarayla kapatılmış orası
yeni tip bıyık sacı
camurluktaki m3 ızgaralar
direksiyon sonradan takılmış
kapı pandizotları degişmiş(gogus ile rengi farklı dikkat ederseniz, kapı pandizotları 97-98modellerde cıkan renk)
hatta degiştikten sonra bir daha işlem gormus, raptiye gibi biseyle tutturulmuş
koltuklar sonradan takılmış yuksek ihtimalle. hatta koltuklar kaplanmış
elektrikli perde yok aracta, onun tusu da degil ordaki
vites cercevesi yuksek ihtimal sedandan takılmış, onun icin bir taraf 3lu diger taraf 2li.
kaporta-motor hakkında gormedigim icin konusmiyim.
hadi koltukları gecelim. saydıgım diger hersey benim gozumde bu aracı almamaya yeter.
tmm bi arac zamanla yıpranabilir. ama toplanırken adam gibi toplanmazsa, uydurma kaydırma iş yapılırsa ben o işten korkarım. yukarda
ben alıştım artık, aracımı goren "aa sunroof da olsaymış keske" diyince, "o buyuk acımız sormayın" diyerek cevap veriyorum. cunku karsı taraf da boyle bi cevap bekliyo, halbuki olmuş olmamış umrumda degil :D
Connecting site...
Connecting site...
bilgisi olan varmıdır acaba ??