arkadaşlar merhaba linkteki araç hakkında bilgisi olan var mı?
şimdiden teşekkürler.
Connecting site...
arkadaşlar merhaba linkteki araç hakkında bilgisi olan var mı?
şimdiden teşekkürler.
Connecting site...
Erkekler büyümez oyuncakları büyür...
Bu arabayı maslak meguiarda gördüm , bu güne kadar o kadar çok M3 gördüm ama böyle ok gibi duran maşallah görmedim sahibinin yanına gittim , ufak bir sohbetimiz oldu
Araba başka renkten laguna seca ya boyanmış ama hata yok ankaranın ek iyi boyacısı boyamış aynı istanbuldaki Aziz ustamız gibi birisi içi dışı direksyonu ben aşık olmuştum arabaya o zamanki beyfendide çok düzgün birisiydi şu an nedir ne değildir bilmem
aren sağol öncelikle.
daha önce ankaradan ilanı wardı uzun süre durmuştu ama o sıra kafamda m3 yoktu o yüzden pek araştırmadım fakat, içinin dışının komple titizlikle elden geçtiğini ankaralı bir arkadaş vasıtası ile duymuştum.
motor durumu nedir ne değildir bilmiyorum kafamı kurcalayanda bu oldu açıkcası.
araç 180 binde, birde ilan açıklamasına bakınca kimse artık sahibi biraz kötü yazmış bence .koltuklar falan çok düzgün duruyor.bakalım artık.
Erkekler büyümez oyuncakları büyür...
Bu araç İzmir cihan otonun Ankaraya satılan gri cabriosu olsa gerek.Satılmadan bir süre önce sandık motor konmuştu İzmirde o araçsa.
bende ozellikle jantlarinin rengine bittim...
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
arac cok güzel duruyor valla bence gidip bakılmaya değer.
yeni konu açmayım isyedim..
bu aracı bileniniz varmıdır?
Connecting site...
RPMTURK
ankarada bu renk bi araba alt geçitte çok ağır bi kaza yaptı bu renkten fazla olmadığından bence bu araba olma olasılığı yüksek cabrio olmasıda bu olasılığı arttıyor.araç ankara varan kaportada tamir edildi orda fotoğraflarıda ruhsat bilgileride mevcuttur zaten sahibi bana resimlerde göstermişti. tork garaj hakan abiler varan kaportanınsahibini çok iyi tanırlar istersen bi onlara rica et.
evox
ben 2. linkteki araba hakkında bilgiye sahip değilim seca blue araç hakkında yorum yaptım oda kesin bilgi vermek istemiyorum ama büyük ihtimalle o araç
evox
araç cabrioydu çokta net hatırlıyorum hatta bundan 2 sene kadar önceydi alt geçitte bi ticari taksiye sürtüp bariyerlere çarpmıştı ağır hasarlıydı varan kaportanın sahibi Ali abiye sormak lazım emin olmak için
evox
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Aşağıdaki E46 M3 ciddi almak istiyorum, lütfen bilgileriniz var ise bana yardımcı olmanızı rica ediyorum.
Connecting site...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)