motoramı kupayamı :D
Printable View
Sahibi çok uçup kaçıyodu güzel rakam teklif etmiştim zamanında Sunroof sacında çürük var sunroof ayağında sorun var klima panelinde çatlak var dedi sağında solunda kabarmalar var dıştan boyanması lazım dedi ve 15 ten aşağı vermeyi düşünmüyorum dedi 4 ay önce dedim sana hayırlı satışlar:D
İlk sahibinden Crx arayan bana ulaşsın.
maltepedeki iyi duruyor he :D
Connecting site...
Bu araç hakkında bilgisi olan var mı acaba ?
Sühan diye bir arkadaşın aracıydı zamanında baya uğraşmıştı yatak sarmıştı komple motor yaptırmıştı SİR kadran monza spor koltuklar vardı kaza durumunu net bilmiyorum ufak tefek şeyleri vardı ama şuan Sühandaki halinden eser yok acayip yorulmuş ve bitik vaziyette duruyor..
Connecting site...
Bu araç hakkında bilgi varmı arkdadaşlar?
Bu araç arkadaşımın aracı, kendisinin 4. Crx i, ailevi nedenlerden dolayı satıyor.
Aracı aldığında durumu mükemmel değildi ancak şu anda kondisyonu çok yüksek.
Araç amerikan araçlarını yapan özel bir serviste titizlikle boyandı ve yine aynı servisin amerikan araçlarının döşemelerini yapan ustası tarafından koltukları revize edildi.
Harcadığı iki katı vardır emin ol paraya pula ihtiyacı olan bir arkadaşımızda değildir.
İlanda benim adımı vermiş hemen hemen bir çok crx ci beni ismen veya yüzyüze tanır.
Her araca referans olmam.
Ama ayrıca ilk sahibinden crx arıyorsan bana ulaş :D
ilan acıklaması saka diye dusunuyorum yoksa arkadas gercekten inanmıs mı? :) opel astra farlarıyla bi degisik olmus :)
Connecting site...
Cennette full orjinal kırmızı gördüm çok güzeldi bilenler vardır :)
Connecting site... bilgisi olan var mı?
imkanınız varsa herseyı yerlı yerınde crx alın sonra cokkalın kacıyo adam edene kadar cok ugrasıyorsuyorsunuz ...