Connecting site...
aracı bilen varmıdır ?_
Connecting site...
aracı bilen varmıdır ?_
Ben gidip bizzat gördüm inceledim hatta nerdeyse alıyordum sonradan vazgeçtim , aracın içi cidden çok yıpranmış durumda lakin yürürü ve motoru gerçekten iyi
Fabrika çıkış m paket, sunroof unda sıkıntı var , 2.vites bazen garçlıyo , abs ısığı yanıyo , dışında da ufak tefek ayarlanması gereken yerler var aracı gidip görmen senin için daha sağlıklı olur , bu arada bi hafta önce 20 milyardı araç
Arkadan itmek harbiden bambaşkaymış....
arkadaş bana baya bi güzellik yaptı fiyatta. ama şanzıman inecek garclama bana varmıs. radyatörler değişicekmiş. sunroof var sonra. içi yıpranmış. anası danasını geçiyo. vazgeçtim
Connecting site... bilgisi olaan ?
sol kapı döşemesinde kırık var sağda da vardı galiba , kaportasında ufak tefek masrafı var , fabrika çıkış m değil , kaput değişik , arka aks bilyasında sıkıntı var 750 liralık , recaro yok , içi temiz sayılır , sunroof iki yönlü de çalışıyor , yürürü güzel , yanlış hatırlamıyorsam 3 ya da 4.sahibinde araç , lakin e36 sorgulama diye başka bir konu var zaten oraya sorarsan daha iyi olur.
Edit: düzeltme
Bu 94-95 coupelere istenilen paralara acaba satabiliyormular merak ediyorum96-7-8 Model cabriolar 30-31 bin civarı edermi ki piyasayı ögrenmek amaçlı soruyorum
![]()
Peugeot Performance
-----------------------------------------
61,5
Connecting site...
araç hakkında bilgisi olan varmı
-Mapped by chare-
Connecting site... bilennn ???
Connecting site...
bursaya git bence
Bu kadar eski ve özel bir araba alınıp neden 1.5 ay sonra satılır? , ayrıca recaro ve 18 tuş hariç boş bir araba.Muhtemelen onlar da sonradan takılmış.Ha hiç değişeni yoktur mükemmel yürürü vardır orasını bilemem ,ama ben olsam gitmem.
Mesela ankaradaki 1.5 yıldır ilanda olan araba 2011 den beri aynı sahibinde en azından, o bana daha çok güven veriyor.Unutmadan bursadaki araba 1.5 bucuk ay önce falan da satıştaydı , o ilan kaldırılmış yeni ilan verilmiş. yani 1.5 ay da değil daha kısa bi sürede satılığa kondu araç
Connecting site...
19 a birakıcak aracı gümrük cıkıslı olması kafamı kurcalıyor ne diyorsunuz arkadaşlar?
m değil , modelini bilmiyorum ama konsol makyajlı ,tahminen 95-96 falandır , içi de araç ta düzgün duruyor fakat fiyatı bence yüksek, karar senin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)