Ohh maşallah ben bunlara hiç bakmıyordum :confused:
Printable View
satıcı doğru sölüyodur, yalan söylüyodur o onun vicdanıdır.ama bir satıcı malına istediği fiyatı yazar..
kimse kimseye silah zoruyla birşeyler satmıyor.Kesesine uyan alır.Fiyatını ucuz yazınca pert muamelesi gören birçok araç gördüm bugüne kadar onlara da "helal olsun adam malını ucuza satıyor" diye konu açan görmedim.
Dürüstlük meziyettir herkes de bulunması beklenmez ama satış bir ticarettir isteyen istediği parayı yazar kime ne??
Bilemezsin ki kardeşim herkes exper mi ?
anlamayan adam rengine aldanır duruşuna aldanır verir parayı 19 u veren 22 yi de verir arada ütopya yok yani anladın?
herkesi kendin gibi düşüne sen arabadan anlarsın başkası anlamaz.
aracımda hasar kaydı vardır diye millet yazıyor buda yazsın.. Canımızı yesin..
arıyosun tavanda az bir işlem var demek ne demek kaldırdım saplayacak yer arıyorum demek.
cok dürüstse kazalı resmıni koysun araba bu halden bu hale geldi ve 22 ıstıyorum desın , o arabanın ılanına temiz yazmak bile 3 kağıt
Öncelikle bu ilan sahibinin savunalacak tarafı yok.
Yalnız nasıl bu kadar cesur olabiliyorlar?
Alan adam 100 lira verip ekspere girince herşey ortaya çıkacak.
Bende bilmiyordum ayağına mı yatılacak.
ies aradım 4 ay yeşilköyden bi ablamızın arabası tesadüfen denk geldi.
kadın kardesnden alms arabayı 3aylıkken
2. sahibi hoşuma gitti böyle olusu kazanz varmı dedik hiç kaza yok dedi
otomatik oldugu halde tamam dedim servise götürdüm
servisden bi abimz baktı araba arka cama kadar değişmiş.
kadına orda dedik hani kaza yokdu
oda şunu söledi park halinde oldu içkili bi adam vurdu bizde yaptırdık yolda giderken olmadı yani kaza değil.
o kadını gördükden sonra herkesden herşeyi bekler oldum eksperide tanıdık ayarlama ihtimalleri var yanlız sehir dısından musteri düsürürlerse.
ilan detayında gider yapmış bu konuyu görünce :D
km takılan arkadaşlar başlıkta gerçek km yazıyor zaten
gerisi içinde fazla söze gerek yok bu tarz araç çokça mevcut bu sadece reklam oldu plaka değiştirmeyi akıl edememiş :D
Kolpa bakıyorlarsa eşten dosttan bilindik araba almaktan başka şansımız yok.
İlk arabamı alırken benimde boş anıma denk geldi masraflı araç aldım sonra akıllandım.
Bide bizde amcadan muhabbeti var aslında amcalardan temiz bakan çok az.
Aracı bizim gibi otomobil manyağından alacaksın.
Valla bunları anlatınca insanın araç satıp alası gelmiyor.
Siz olayı yanlış anlamışsınız Beyler .. O araba Güsül Almak için Dereye İnmişti :D
ünal turanın panpişleri galiba
niye sadece rizeye satılık fantezisi nedir bu olayın
Aynen öyle. İlanında aracın bildiği kadarıyla her şeyini yazmayan (kimi insan da gerçekten bilmiyor zamanında birileri ona çakmış geçmiş.) ağır şerefsiz haysiyetsiz karaktersizdir gözümde. Bir çok insan o kadar yol gidiyor hüsranla sonuçlanıyor. Yol paralarına yazık ya.
Babam hep araba satarken kardeşim benim bildiklerim bunlar ama sakın baktırmadan alma ustana diye uyarır hep alacak kişiyi. Bizim ailenin kullandığı astranın önemsiz (tampon çamurluk filan) değişeni var ama tramerde çıkmıyor. Söylemeden mi satalım?