Merhaba 2011 megane aracımızı satıp 09 - 10 Honda CR V almayı düşünüyoruz.
Bu iki aracı beğendik nedir nasıldır bana bu araç hakkında neler söyleyebilirsiniz ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
1- Connecting site...
2- Connecting site...
Merhaba 2011 megane aracımızı satıp 09 - 10 Honda CR V almayı düşünüyoruz.
Bu iki aracı beğendik nedir nasıldır bana bu araç hakkında neler söyleyebilirsiniz ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
1- Connecting site...
2- Connecting site...
Eğer senin için önemliyse bir yolunu bulursun.
Değilse, bir mazeret bulursun.
Ayrıca şu iki aracı da beğendik
Connecting site...
Connecting site...
gören duyan lütfen cevap versin ha bugun ha yarın olucak çünkü![]()
İzmirde 72bin tl ye cev var bitane siyah , kafalıklarda ekran var 77.000km de , benim eski aracım 2sene bindim tüpte okdr az yakan trde başka crv olamaz 4.500tl ye tüp taktırdım nokta hata yok arabada bende alırken 25binde aldım 72binde sattım onu düşürsen sahibiyle pazarlığa gideriz hala görüştüğüm düzgün bi insandır vural abi.
Bi de benzinli SUV almak ne kadar mantıklı bu takıldı kafamıza CR-V gerçekten çok güzel ve konforlu bi araç fakat herkesi endişelendiren yönü ise benzin. Bilgilendirme yapılırsa çok mutlu olurum. Teşekkürler![]()
istanbul şehir içi net 35 Krş , şehirler arası 100-120 KM hız arasında gidilirse 31 Krş net yakmaktadır.
Tabiki araçtaki lpg markasına ve otogazın alındığı fiyata göre 5-10krş oynama olacaktır.
ama ben 2sene kullandım , defalarca ist-izmir , ist-bodrum yol gittim gayet dizel bir araba kadar ekonomikti , keşke param olsa direk gidip tekrar alsam eski arabamı , çok arıyorum o konforu ne yalan söyleyeyim hiçbiri yerini tutmadı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)