aracı bilen veya bilgi verebilen var mı?
Loading site please wait...
aracı bilen veya bilgi verebilen var mı?
Loading site please wait...
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...96665123/detay
durumunu bilen var mı biraz acil bi durum
TT
DR ECU erdem abi suan gercekten 0 a yakın bır makyajlı m5 restore ediyor m5 bakıcaklar bence kendisiyle iletisime gecsin .
[LIST]
Euro Charged E55 AMG 500WHP
m5 alacak olsam ilk sıraya İstanbul'da yeni ilana giren Erenlerdeki laciverti sonra da İzmir' deki lacivert mky yi koyardım ikisininde maşallahı var ve baş ağrıtmadan binilecek m5lerden![]()
SSD-S2k
3 ayda 12 bin çok büyük bi artış ayda 4 bin çok iyi para![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Bundan mı bahsediyorsun?
EMSALSİZ TEMIZLIKTE E39 M5 - SAHİBİNDEN KAPALI GARAJ ARABASI
İlan No: 261081749
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...61081749/detay
PROSTOCK GARAGE
İstanbul'da ki m5 de bu sanırım ?
E39 M5 2001 KOLEKSİYONLUK..... MERAKLISINA.. BARIŞ'TAN
İlan No: 264879024
BMW / M Serisi / M5 / E39 M5 2001 KOLEKS
PROSTOCK GARAGE
Lafım aracını pazar fiyatlarında satana değil ama Bazı araçları alırken internete fazla kanmayın internet artık balık avına dönmüş durumda oltaya yemi takan balık vurmasını bekliyor misinaya..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
araçla bi fyatta anlaştık bileti alıyorum ona göre geliyorum diyince arkadaş vazgeçti rakamı yukarı çekti sağlık olsun
ecu daki toplanan griyi biliyorum komple sandık motor getirdiler araç güzel istenecek rakamı bilmiyorum ama rakamlar çok yükseldi cidden
TT
2013 sonunda 38.000 TL ye M5 almamıştım, vermem o parayı demiştim![]()
zaten istisna bir kaçı dışında öyle bir pazarı yok.. ne yazık ki balon..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
aynen kimisi 60 a aldı şuan 100-110 istiyolar. m3 ler de keza öyle ankaradaki için iyi şeyler söylenmedi bana izmir de olan siyahın iki tane pert kaydı var. mky sinan abinin arabası irtibat halindeyim 530xd ile takasa girme muhabbeti varmış arabayı beğenmezse haber verecek alınabilecek diğer m5 te şu olabilir https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...97751125/detay bir de doğukanın arabası var 125 istiyor onunda kaydı yokmuş ama bir kere pertten toplandı diyorlar belki şehir efsanesidir bilgim yok
Km. takıntısı yoksa (ki bu tip bi araçta km.den ziyade bakımına bakardım istisna olarak) Sinan beyin arabası açık ara mantıklı. Ne idüğü bilinmeyen bi M5'nin arka sokağından bile geçmezdim şahsen.
![]()
Arkadaş araba fiyatlarını kim gazlıo böyle ben anlamıyorum yaa. 2010 Nisanında 38 bin liraya olan araba şu anda 108 bin lira son fiyat diyor. Hanımın başının etini yedim aldırmadı gittik 30 a megane rs aldık. kafama sıkiim.
IN BOOST WE TRUST
herkez sadece istiyor istemek bedava .. siz satan duydunuzmu.. birebir tanık oldunuzmu.. dediğim gibi istisnai bir kaç tanesi dışında onlarda koleksiyon değerinde temiz araçlar..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)