Bi kac tane var boyle espri yapmaya calisan bu arkadastan onlardan biri.
Adam guzelce sormus kardesim sende varsa bilgin konus geyik konusu dgil kusura bakma yeri gelince geyigi hepimiz yapiyoz yeterince:)
Printable View
Butce varsa yapilmisini almak yerine kendin yapsan daha mantikli gibi yoksa bu tur fiyatlarla karsilasmak normal arac baya iyi gorunuyor :)
Şahsi Fikrim E46 Kasa CABRİO Kırmızı olursa tadından yenmez ;) :icon_tup:
Kırmızı değilsede Kaplarsınız :icon_tup:
fikir değişikliği sebebiyle air suspension söküldü aractan sistemi verirmi bilemiyorum
Güzel araç ama gerçekten çok fiyatlı o bütçeler çok güzel araçlar var o miktarın gerçek değerinde olan bence araştır hemen karar vermemelisin
Teşekkür ederim yorumlarınız için , ama benim sade alıp böyle yapacak vaktim yok :(
kaplama maksimum bir gün, airmadz hazır kit bir gün desek jant lastikte 2 saat desek 50 saat yapar... o kadar vaktiniz yok ve nakitiniz çoksa verin +10 - 15000 ne diyelim :)
http://i62.tinypic.com/egars.jpg
aracın sahibiyle sohbetim oldu şansıma o günde araca r bodykit takıyorlardı araçda bodykit vardı arkadaşla sohbetimde aracın kazasız temiz olduğunu söylemişdi. benim gördüğümde aracın airi vardı uzaktan kumandalı falan fiyatı hakkında yorumum yok ama arkadaş güzel bir insan epey incik boncuk şeylere masraf yapmış paraya kıymış. dediğim gibi hiç anlamam bu araçların piyasası fiyatını ama dedikleri yazdıkları doğrudur..
aracın orjinal rengi maviymiş kahveye kaplatmış..