Merhabalar arkadaşlar;
Bu aralar w123 kasa 82 model bir 240d mercedes e talibim. Fiyat olarak makul. Fakat araç hakkında pek bir bilgim yok. Daha önce tecrübe etmiş olanlar varsa bilgilerinizi paylaşmanızı temenni ederim![]()
Merhabalar arkadaşlar;
Bu aralar w123 kasa 82 model bir 240d mercedes e talibim. Fiyat olarak makul. Fakat araç hakkında pek bir bilgim yok. Daha önce tecrübe etmiş olanlar varsa bilgilerinizi paylaşmanızı temenni ederim![]()
Çizikten Dolayı Komple Boyalı
benim çok yakın bir arkadaşımda var 1 senedir hafta içi günlük 150 km yol yapıyoruz( ankara-kırıkkale üniversitesi arası)
ilk 3-4 ay 77 modeli ile gidip geldik yakıt 30 kuruş civarında içi muazzam geniş rahat yalnız modelinin getirdiği eksikler vardı
sonra 83 modelini aldı enjeksiyonlu yakıtı 25 kuruş 110dan aşşağı hiç düşmüyoruz tavan klima otomatik cam var iki modelinede bindiğimiz için kronik sorun olarak direksiyonda çok boşluk oluyo kapı içleri camurluk agızları geneli çürük parçları ucuz otomatik sanzmanı 400 liraya aldık
kısacası dizelleri bilmiyorum ama enjeksiyonlu otomatik sunrooflu eli ayağı düzgün bi araba her türlü binilir
surekli aklımda olan bir konu.. takip
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
yorumlarınız için teşekkürler
Çizikten Dolayı Komple Boyalı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)