82 passata da baktim arkadaslar arac orjinal ve gayet temiz :) sanirim passati alacagim .)
Printable View
82 passata da baktim arkadaslar arac orjinal ve gayet temiz :) sanirim passati alacagim .)
Mantıklı duruyor.Bence alınır.
Passat harika duruyor bence. Ayrıca babamın ilk aracı baktığınız Passattan ve her zaman över on numara arabayi be der. Problem de çıkaracağını sanmıyorum düzgün bindikten sonra
:) tesekkur ederim arkadaslar insallah bi aksilik cikmazsa pazartesi sali alacagim araci detayli bi konu acarim aldigimda :)
Connecting site...
Arkadaşımın eski arabası. Temiz düzgün. Hoşunuza giderse iletişim bilgilerini vereyim sorun aklınızdakini.
Tesekkur ederim ya passata binip baktiktan sonra golf bana kucuk geldi ve passat cok duzgun pazartesi sanayiye goturdukten sonra satisi alirim :) insallah bir sorun cikmassa tabi :)
Aman diyeyim benden once davranmayin :P insallah kime nasipse onun olur :)
Arkadaslar bugun kaporamizi verdik notere yetisemedik yarin noter isleminden sonra passat benimdir allahin izniyle :)
konuyu biraz hort olucak ama başka konu açmak istemedim
elimde olan mebla ile artık bir araba almak istiyorum ve öğrenci olamamdan dolayı az yakması en büyük unsuru :)
ilandaki araç ilgimi çekti bilgili abi ve arkadaşlardan bir yorum alsam çok güzel olur :D
Connecting site...
Connecting site...
araç hakkında görüşlerini alabilirmiyim aynı konu üzerinden devam ediyorum kirlilik yaratmamak için
herkese iyi forumlar konu hortladı ama ilk araç tecrübem olucak kısmetse ve bu araç hakkında sadece internette okuduğum bilgiler var .
baktığım araç bu
Connecting site...
sizce nasıldır eder mi bu arabayı bilen var mı yardımlarınızı bekliyorum kısmetse yorumlarınıza göre pazartesi gidip almayı düşünüyoruz :)