Arkadaslar merhaba kucuk dızel az yakıtlı fazla problem cıkartmıcak bır arac arıyorum varmı etrafınızda satılık. Ve bu araclar ıcınde hangısını, neden onerırsınız.. Butcem 20 cıvarında max 22 cıkabılırım.
Bırkac arac buldum corsalar hosuma gıdıyor acıkcası yanlız dun bıtane surdum alt devırler cok olu geldı boost dolana kadar trafıkte sorun olucak gıbı . Cok sorun degıl bırkac arac buldum sızlerınde fıkırlerını almak ıstedım yardımcı olanlara vakıt ayıranlara sımdıden tesekurler..
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site... Bu benzınlı fakat fıyat ve km den dolayı tercıh edebılırım
Connecting site... Sehır dısı oldugu ıcın son tercıhlerım arasında.
Connecting site... Bgun gıttık baktık arac toplu duruyor fakat on kaput degısık ve arka kapı ıslemlı 3-4 parca boya var 20 ye bırakıyor farlar flan da degısmıs kararsız kaldım... Bırkac cızık parcalarda var ayrıca boyanması gereken.. Km orjınal hasar kaydı 1 tane cıktı
Connecting site... Bırde son olarak su arac var arkadaslar . Aracı test ettım sagına soluna baktım gayet toplu ve sıyah olusundan dolayı mest oldum fakat 7 tane hasar kaydı cıktı ve km bılgısı geldı. Galerıcı degısen kesınlıkle yok dedı ama bılmıyorum sız degerlı kardesımlerım abılerım de fıkır verırsenız sevınırım..