Yarın pederle Type-R bakmaya gitcez, ben bi ara sordum 42 son dediler şimdi 40 istiyolar bakam bu sefer kaç isticekler...
İnsanlar arabaya kaç para istediklerinden bile emin degill...
Printable View
Yarın pederle Type-R bakmaya gitcez, ben bi ara sordum 42 son dediler şimdi 40 istiyolar bakam bu sefer kaç isticekler...
İnsanlar arabaya kaç para istediklerinden bile emin degill...
Yaw birde sahibinden de başlıklara kaporası alınmıştır, araç satılmıştır diye saçma sapan başlıklar yazmaya başladılar mantığı nedir ulan sattıysan hala neden ilanda, anlamı şu herhalde favorilerine ekliyenler arabayı çaktım avcunuzu yalayın. :confused:
Bugün otopazarına gittik babayla
TOFAŞ 13lira
Albea 15lira
VOLVO T5 1998modeldi sanırsam 20lira
Civic iES GPaket full 23lira
S80 2.6 36.5lira
Type-R bakcaktık araba yoktuu
STI baktık 2007 2.5 80lira
kavşakta yanlayan E46 3.25 50lira
sırf bende bu araba var havasıyla pazarda boş boş sıkan iES 27lira
millet hakkaten şaşırmışş...
beklemeye devam ..:)
Harbiden arabasından memnun olan satmasın dayansın abi , değmez şu devirde araba aramaya..
aracını satıcağına git donanımını kendin yükselt artık her tür donanım aftermarket ürünler olarak satılıyor.. far sensörü,yağmur sensörü,xenon,koltuk ısıtma,ses yalıtımı,multimedia sistemleri her tür teknoloji artık sonradan orjinale yakın aracın hiç bir yerini delmeden kesmeden oynamadan takılıyor.. zaten ufacık sensörler.. senin aracında biraz doluysa taş üstüne taş koymak gibi bir şey..
Bugün artık maliyetleri düşürme adına eskiden araçlarda donanımlarda standart olarak sunulan çoğu şey opsiyon misal artık premiumda deri bile opsiyona kaydı e segmentinde ancak işte o aracın en üst sınıf paketini alırsan sana full dolu araba veriyorlar oda zaten dünya para
2001 200.000 üzeri görünümü temiz megane'ye dün pazarda 21 çektiler :(
99 accent gls 16 üzerinde çektiler :(
2005 vtec II'ler 35 bin ila 40 bin arası isteniliyor.
esas sorulması gereken hala otopazarı kaldımı giden varmı ben en son 2002 de gitmiştim..
pavyona düşmüş kadını çekip alıp ordan kurtaran gibi
otopazarına düşmüş type-r'ıda ordan kurtaran cennetlikmiş :p :D
Kapora alınmıştır yazanların çoğuda alıcı olanların bir an önce elini tutup araması bak araba satılıyor haberin olsun psikolojisi vermeye çalışıyorlar :)
Bence bunların hepsi salak. Çok açık ve net.
alan mı saf satan mı uyanık?
iyice bku çıktı bu sahibindenin. Adam 60 bin km deki hatasız araca 40 bin yazmış, aynı model 200 bin km de kaç parçası boyalı olan, şekli kaymış araca 45 bin yazılmış. Millet çok mu zeki ya da çok mu enayi anlamadım.
Ford Focus 2 makyajlılara bakıyorum almış başını gitmiş, 100 bin+ km de araçlara yazılan fiyatlar nerdeyse yeni kasanın fiyatlarına yaklaşmış. Ben bu araçların hiçbirinin satıldığına inanmıyorum, piyasada sıcak para yok dönmüyor. Sigortacı arkadaşlarım var işlerin nasıl düştüğünü anlatıyorlar hergün. Şuan araç alanlar al-satçılar diyorlar devamlı.