User Tag List

Sayfa 16/17 İlkİlk ... 614151617 SonSon
313 sonuçtan 286 ile 304 arası

Konu: Nereye Gidiyor Bu Piyasa ?

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bayilerde indirim var gibi duruyor şuan. satışlara bakılırsa gece seneye gore baya fazla düşüş var zaten eylül olmuş hala bazı markalarda 2013 fiyat listesi diye secenekleri duruyor..
    1881 - 193

OnurD. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    95-96 yıllarıydı, DoğanS imiz vardı Sıfır almıştık. Onu Satıp Sarımsaklıda Yazlık almıştık ve üstüne kalan parayla 74 1303big vosvos almıştık. Şimdi piyasaya bakıyorumda oraya doğru gidiyor.
    Fusion35 ------> OnurD.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aldığımız Araç 2008 Ford Ranger hi-rider 21k ya aldık geçen sene bu zamanlarda şimdi piyasası en berbatı 25-24k seneye yeni bir kamyonet alıcaz 22k veya 23k ya satarsak nasıl alalım ki

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Fazlada bişey demeye gerek yok sanırsam
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hondaya diyecek bir şey yok ama genel olarak pisyasanın artması dolar'a bağlı

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    şu sıralar piyasası en stabil en durağan olanlar pick up lar.. aslında alıcan güzel yüksek hacimli donanımlı bir pick up birazda sen çekip çeviricen varsın her sene muayenesi olsun..vergisi zaten 3.5 cc ye kadar 6 yaşına kadar yıllık 1500 tl idi en son.. birde kaskodan bir alt dilimden ödeme olayı var onlarda bir alt dilimden..

ranger 2.2tdci lar çok mantıklı geliyor bana onu 3.2 wildtrack versiyonuna çevirip bir chipde atılsa güzel bir şey olur..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ALPhan japan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç 26 binde ondan dolayı 20 bin kadar fark koymuş kendini akıllı zanneden bi keriz bulur satarım mantığı ile ***** siteye ilan koymuş

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen gün şu aracın sahibi dükkana geldi bi araca bakmak için. 2003 bora ne eder dedi boyasız otm. sanruflu , en kabadayı 30-31 e satar dedim. 38.500 verdiler vermedim dedi (yersen) , dedim biz o paralara 2012 jetta alıyoruz. piyasanın harbiden boku çıktı.

Sahibinden Satılık 129.000 KM OTOMATİK HATASIZ BOYASIZ OZEL SERİ HİGHLİNE VW BORA - (Otomobil Volkswagen Bora) - Mersin Yenişehir Ciftlikkoy - Araba.com

bi ilan var adam 2010 eraya 45 bin yazmış , aradım 2015 blue var üstüne kaç lira istersin diye görmemiz lazım dedi ciddi ciddi.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Dean's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen gün şu aracın sahibi dükkana geldi bi araca bakmak için. 2003 bora ne eder dedi boyasız otm. sanruflu , en kabadayı 30-31 e satar dedim. 38.500 verdiler vermedim dedi (yersen) , dedim biz o paralara 2012 jetta alıyoruz. piyasanın harbiden boku çıktı.

Sahibinden Satılık 129.000 KM OTOMATİK HATASIZ BOYASIZ OZEL SERİ HİGHLİNE VW BORA - (Otomobil Volkswagen Bora) - Mersin Yenişehir Ciftlikkoy - Araba.com

bi ilan var adam 2010 eraya 45 bin yazmış , aradım 2015 blue var üstüne kaç lira istersin diye görmemiz lazım dedi ciddi ciddi.
    Abi elbet bir gün tıkanacak piyasa çünkü alım gücü iyice düştü. Alım gücü olsa bile binecek gücü kalmayacak kimsede. Boşa araçları sergiliyorlar yerse pazarı yapıyorlar bence.

STHL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen hafta kilis ten 16 liraya ilandaydı. 3 lira birşey değil ama biniciye alacak araç kalmıyor çok fazla alsatçı var..harbiden araç arayanlara allah sabır versin.

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
    MKIV TDI

Drive Fast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STHL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçen hafta kilis ten 16 liraya ilandaydı. 3 lira birşey değil ama biniciye alacak araç kalmıyor çok fazla alsatçı var..harbiden araç arayanlara allah sabır versin.

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
    öyle bir piyasa oldu ki araçlar al-sat yapanlar arasında dönüyor herkes üstüne para koyuyor hele bunların arasında bi pazarlık dönüyor ben bir kaç kere şahit oldum evlere şenlik
    Drive Fast Live Young
    One Love E39
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hacı baba yaşın 30 falan dinlemem izmirin ortasında soda şişesine oturturum seni

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu bence piyasa fiyatlarından cıkmış hondalar niye bu kadar pahalı ona gelmiş

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda'yı konuşan olmamış ama bold machine.
    imzasız..

e30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o zaman seni rahatlatım hondacı değilim, avatarımdan nickime kadar bmw ci olduğum belli gel gelelim bizim piyasaya ilanlara bakıyorum temiz 320 coupe (e36) +35k civarlarında.Ben o kadar para veriyorsam araba orjinal olması mantığıyla tüpsüz benzinli ellenmemiş dellenmemiş dolu bir araba bakıyor olmam gerekir.Velev ki buldum aldım. Km de en az 70 krş yakıt, yedek parça da sürekli zam birde araba yaşlı ne zaman neresi arızalanacak belli olmuyor.Sence mantıklı düşünen biri bunu alır mı? bence almaz o zaman sorun bizde almacağız ki piyasa düşecek.

Zaten ona zam buna zam hani bize neyse bu mantıkla devam edildikçe alım gücümüz düşüyor.Benzin istikrarlı bir şekilde yükseliyor yarın öbür gün araçları ucuza dahi alsak ne kadar bineceğiz orası ayrı konu.

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Çok böylesi, 38 lirayı 2010 senesinde vermişlerdir hala onu geçerli sayıyordur

huncherry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

20 gün öncesine kadar hyundai bayiinde çalışıyordum,söz meclisten dışarı özellikle era ve getz sahipleri tarifsiz kişilikler,anladınız siz onları.
    durumu ibrahim33'ün dediği kadar ibretlik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burda kac kisi araci aldigi fiyata veya altina verir????her alan 3 5 ufak masraf yapiyor.... 1 2 de ustune ekliyor..
    1 2de fiyati sisiriyorki pazarlikta onu dusup istedigi fiyata veriyor... sonra piyasa yuksek...herkez alirken en ucuza en iyisini almak icin cabaliyor ama ayni kisi satarken ne kadar yuksege satabilirim diyor... piyasa gunden gune yukselir...

hkkcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 gün önce facebookta e36 alım satım sayfasında bir cabrio paylaşıldı adam 58000 istiyor 320.araba kalem altına biri yorum atmış fotoğraflı 3 ay önce 42 43 arası satılan araç şimdi 58 milyara ilanda diye. bende araba arıyorum şuanda 15bin bütçeyle ve 2 aydır araba alamıyorum param hazır olduğu halde.okula gidip geliyorum hergün 100km yol mecbur kaldığım için aylardır abimin arabasını aldım adamda arabasız kaldı.eskiden 15bine ne güzel para derdik ne arabalar alınırdı.1.7ler 9-10 lirayken bindik kimse bilmiyordu mutluyduk.e30ların en temizi 12 13 ediyordu . civicler 14 15 ti heyt be..bir zamanlar 4milyara muayeneli lpgli vosvos satmıştım şimdi vosvos alıyım diyorum onlarada el değmiyor neolacak sonumuz belli değil..
    Hakkı Can Eryüzlü...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)