bayilerde indirim var gibi duruyor şuan. satışlara bakılırsa gece seneye gore baya fazla düşüş var zaten eylül olmuş hala bazı markalarda 2013 fiyat listesi diye secenekleri duruyor..
bayilerde indirim var gibi duruyor şuan. satışlara bakılırsa gece seneye gore baya fazla düşüş var zaten eylül olmuş hala bazı markalarda 2013 fiyat listesi diye secenekleri duruyor..
1881 - 193∞
95-96 yıllarıydı, DoğanS imiz vardı Sıfır almıştık. Onu Satıp Sarımsaklıda Yazlık almıştık ve üstüne kalan parayla 74 1303big vosvos almıştık. Şimdi piyasaya bakıyorumda oraya doğru gidiyor.
Fusion35 ------> OnurD.
Aldığımız Araç 2008 Ford Ranger hi-rider 21k ya aldık geçen sene bu zamanlarda şimdi piyasası en berbatı 25-24k seneye yeni bir kamyonet alıcaz 22k veya 23k ya satarsak nasıl alalım ki![]()
Fazlada bişey demeye gerek yok sanırsam![]()
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Hondaya diyecek bir şey yok ama genel olarak pisyasanın artması dolar'a bağlı
şu sıralar piyasası en stabil en durağan olanlar pick up lar.. aslında alıcan güzel yüksek hacimli donanımlı bir pick up birazda sen çekip çeviricen varsın her sene muayenesi olsun..vergisi zaten 3.5 cc ye kadar 6 yaşına kadar yıllık 1500 tl idi en son.. birde kaskodan bir alt dilimden ödeme olayı var onlarda bir alt dilimden..
ranger 2.2tdci lar çok mantıklı geliyor bana onu 3.2 wildtrack versiyonuna çevirip bir chipde atılsa güzel bir şey olur..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...77912037/detay Bu nedir ya birde kazası var
Geçen gün şu aracın sahibi dükkana geldi bi araca bakmak için. 2003 bora ne eder dedi boyasız otm. sanruflu , en kabadayı 30-31 e satar dedim. 38.500 verdiler vermedim dedi (yersen) , dedim biz o paralara 2012 jetta alıyoruz. piyasanın harbiden boku çıktı.
Sahibinden Satılık 129.000 KM OTOMATİK HATASIZ BOYASIZ OZEL SERİ HİGHLİNE VW BORA - (Otomobil Volkswagen Bora) - Mersin Yenişehir Ciftlikkoy - Araba.com
bi ilan var adam 2010 eraya 45 bin yazmış , aradım 2015 blue var üstüne kaç lira istersin diye görmemiz lazım dedi ciddi ciddi.![]()
geçen hafta kilis ten 16 liraya ilandaydı. 3 lira birşey değil ama biniciye alacak araç kalmıyor çok fazla alsatçı var..harbiden araç arayanlara allah sabır versin.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
MKIV TDI
Konu bence piyasa fiyatlarından cıkmış hondalar niye bu kadar pahalı ona gelmiş![]()
o zaman seni rahatlatım hondacı değilim, avatarımdan nickime kadar bmw ci olduğum belli gel gelelim bizim piyasaya ilanlara bakıyorum temiz 320 coupe (e36) +35k civarlarında.Ben o kadar para veriyorsam araba orjinal olması mantığıyla tüpsüz benzinli ellenmemiş dellenmemiş dolu bir araba bakıyor olmam gerekir.Velev ki buldum aldım. Km de en az 70 krş yakıt, yedek parça da sürekli zam birde araba yaşlı ne zaman neresi arızalanacak belli olmuyor.Sence mantıklı düşünen biri bunu alır mı? bence almaz o zaman sorun bizde almacağız ki piyasa düşecek.
Zaten ona zam buna zam hani bize neyse bu mantıkla devam edildikçe alım gücümüz düşüyor.Benzin istikrarlı bir şekilde yükseliyor yarın öbür gün araçları ucuza dahi alsak ne kadar bineceğiz orası ayrı konu.
Burda kac kisi araci aldigi fiyata veya altina verir????her alan 3 5 ufak masraf yapiyor.... 1 2 de ustune ekliyor..
1 2de fiyati sisiriyorki pazarlikta onu dusup istedigi fiyata veriyor... sonra piyasa yuksek...herkez alirken en ucuza en iyisini almak icin cabaliyor ama ayni kisi satarken ne kadar yuksege satabilirim diyor... piyasa gunden gune yukselir...
2 gün önce facebookta e36 alım satım sayfasında bir cabrio paylaşıldı adam 58000 istiyor 320.araba kalemaltına biri yorum atmış fotoğraflı 3 ay önce 42 43 arası satılan araç şimdi 58 milyara ilanda diye. bende araba arıyorum şuanda 15bin bütçeyle ve 2 aydır araba alamıyorum param hazır olduğu halde.okula gidip geliyorum hergün 100km yol mecbur kaldığım için aylardır abimin arabasını aldım adamda arabasız kaldı.eskiden 15bine ne güzel para derdik ne arabalar alınırdı.1.7ler 9-10 lirayken bindik kimse bilmiyordu mutluyduk.e30ların en temizi 12 13 ediyordu . civicler 14 15 ti heyt be..bir zamanlar 4milyara muayeneli lpgli vosvos satmıştım şimdi vosvos alıyım diyorum onlarada el değmiyor neolacak sonumuz belli değil..
Hakkı Can Eryüzlü...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)