Bursada var 16 cyh plakalo kırmızı vti satılık.
Printable View
Ne kadara ?
Araçları bilenler varsa yardımcı olursa sevinirim.
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
arkadaşlar ilan açmadım acelem yok satmak için.sadece buraya yazdım.
km kesinlikle ve kesinlikle orjinal.143binde aldim.9 ay oldu 151 binde suan.komple boyali iç kısımlarda nokta boya yok.sag arka kapi saci surtmeden dolayi degisik sadece.onun disinda tamponlarina kadar orjinal.icinde en ufak deforme yok.0 ayarında göğüs fln.muaynesi 1 sene daha var.
Sertlik yukseklik ayarli sarı koni amortisör ,vogtland 3,5cm yay ,60lık sebring (hks tarzı) egzos ,kn big tube filtre kiti, exedy stg1 baski balata, sir lip(fotoda laguna var değişti sonradan), smoke stoplar ,m bagaj citasi, dc replika 4-2-1 headers , 51lik ara boru var.amortisor yay stop haric hepsini 0 taktim.lastikleri orta halli.
Selenoid , karter contasi ve o2 sensoru oem 0 olarak degistim.trigeri seti de yeni değişmiş.
Motor kapak acmamis butun gozler 170 175 psi arasi cikti.
Sanziman acilmamis cirtlama filan yok kiz gibi.
Alt takım hatasız.
Subap ayarı yeni yapıldı.5-40 mobil 1 yağı oem yağ filtresi 300km olmadı değişeli.aküsünü 0 taktım.klima gazı yeni değişti
Calismayan bi arka cam rezistansi.yeni cam almak gerek dediler orjinal cam a kiyamadim.ön tamponda ufak kırıklar var.fırsatım olursa yaptıracam.arabanin durumu genel olarak bole.
fiyat 38.000.takas düşünmüyorum
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...1b&oe=5718A4C5
[QUOTE=Commander696;8005898]Araçları bilenler varsa yardımcı olursa sevinirim.
Connecting site...
motoru ruhsata b18 olarak ıslı ıse fıyat olarka cok mantıklı bır arac neden satılmadı bu kadar zaman anlamadım
Motor ruhsata isli olmadigi icin satilmiyor ....
sayfa eskı formunu yakalamaya başlamış takibinizdeyim :)
motor ruhsata işli olsun olmasın bu paraya kaçmaz. kimse işletmiyo zaten artık. muayenede motor no okunamıyo hafif kusur.
Connecting Site... bu araç hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar?
araç önceden antalya ve antepteymis ama plakalarını sahibi bilmiyormuş
bence geçmişine çok takılma çoğu parçası civatalı zaten. bütün parçaları çıkma orjinal ile değişse bile değişen yok der anlayamazsın. bence içi dışı düzgünse güzel duruyosa motorda güzelse pazarlığını yap al geç. geçmişe takılma kimse sana net bi cevap veremez 16-17 yaşında araba.
nasıl beceriyorlar anlamadım gitti ( : acaba renk falan uyuyormu ?
Connecting Site...
Arkadaşlar araçla ilgili detaylı bilgisi olan var mı..?
Arkadaşım için düşünüyoruz araç hakkında bilgisi olan var mı?
Connecting Site...