User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
40 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: yine e46 yine ben :)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

yine e46 yine ben :)

herkeze merhabalar yine bi e46 konusu yine ben artık bıktırdım sizi kabul ediyorum ama bende bıktım ve sonuca ulaşmak istiyorum ama hatada yapmak istemiyorum sıkıntılı bir araç alarak

son olarak bursada 2001 model bir 320i buldum sahibiyle görüştüm adam ford servisinde çalışıyor araç linki aşağıda sağ ön çamurluk değişmiş sol arka tarafındada 3-4 parça boyası var. araç sahibi böyle aldım böyle satıyorum diyor aracın dışı ve içi temiz görünüyor fotoğraflarda bugün yada yarın aracı görmeye gidicem bayramıda arabasız geçirmek istemiyorum

canımı sıkan iki şey var biri araç sunrofsuz belki ufak bişey ama sunrof benim için önemli bir donanım

ikincisi ise plakada iki adet hasar kaydı çıkıyor biri 2007 senesinde 3412tl diğeri 2009 senesinde 2973tl

ben al satçı değilim okulum bitene kadar en az 3-4 yıl binicem. o yüzden boyaya ve değişene çok fazla takmıyorum ama acaba araba heveside gözümü mü boyuyor diye sizlerin fikrini almak istiyorum benim düşüncem hasar kaydınıda işin içine katarak aracı 31.5 gibi bir fiyata almak

siz olsanız yukarıdaki şartlarda ne yapardınız samimi bir cevap istiyorum araba hevesi yüzünden hata yapmak istemiyorum sonuçta memur çocuğuyum 31 bin tl bizim için az bir para değil heves uğruna pişman olmak istemiyorum

araç linki: http://www.sahibinden.com/175810940

her türlü yorumunuzu bekliyorum şimdiden teşekkürler

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E46 için büyük kayıtlar değil bence. 2 far bir tampon desen bir milyarı geçiyor gidiyor. Özellikle değişen kısıma dikkatli bakıp alın derim. Fotolardan fena durmuyor

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    madem binicisin ve boya cok onemli degil neden sunrooflu aramıyorsun ? sunroof bmw'nin bel kemiği bilirsin ki.
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bundan önce mercedes e200 aracımız vardı far camı 110tlydi bu hesapla baktığımızda hasarlar çok uçuk rakamlar değil gibi ve satıcıda bi parça değişenini ve boyalarını söylüyor yinede aracı expertize ve kaporta ustamıza göstericez birde dediğim gibi ticari bir amacım yok alıp 3-4 sene sonra 1-2 bin tl zararla satmak sıkıntı değil

hocam sunroof benim için önemli aslında ama hem sunrooflu olsun hem 2001 üstü olsun hem pert olmasın km düşürülmüş olmasın hemde bütçe kısıtlı olunca makas çok daralıyor bu aracın bir avantajıda yaşadığım şehirde olması sunrooflu bir araç için başka şehire gitmem demek ekstra 500 tl yol v.s. masrafı demek bunlarıda hesaba katınca mantıklı gibi geliyor bu araç

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlış anlamayın ama ben bu paraları verip de sunroof'suz bir BMW'ye binmem. Madem arabaya uzun süreli bineceksiniz almışken alabileceğinizin en iyisini alın. Buradan kısacağın 300-400 lira aracın satışındaki değer kaybı, satışındaki zorluğuna kıyasla hiçbir şey.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Deri koltuk olmasın ama sunroof olsun

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...78812659/detay ben bunu alırdım
    Coğrafya kaderdir

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    madem binicisin ve boya cok onemli degil neden sunrooflu aramıyorsun ? sunroof bmw'nin bel kemiği bilirsin ki.
    Katılıyorum 3-4 yıl binme fikri varsa ve sunroof istiyorsanız ah ulen keşke sunroof olsaydı diye diye geçmesin yıllar. Ancak düzenli olarak e46 320 takip eden biriyim Şu devirde piyasa da böyle şişmişken boyasına , kaporta geçmişine takılmamak lazım. Kapı da değişir , kaput da değişir. Önemli nokta kaza fotoğrafı var mı ? Yürüyen aksamda bir sıkıntı var mı ? İçeride deformasyon var mı ? Bunlara bakarım.

Arka çamurluk boyalı yada değişik diyenlerin önemli kısmı artık dingil eğmiş baya baya güzel darbe yemiş araçlar çıkıyor. Dürüstçe söylenip kaza fotoğrafı gösterildikten sonra binici için 4 kapı 4 çamurluk değişik olsun ,, şu an boyası ve çizgileri ok ise dert değil..
    -Fırat

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zorbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

İlana girdiğinden beri şeytan dürtüyor Bakmaya değer bir araç
    -Fırat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zorbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

hocam o araca bende baktım hatta sahibiyle konuştuk anlaştık gibi gidicektim ankaraya pazar günü konuştuk pazartesi tekrar arayıp işimi sağlama alıyım dedim adamdan hala cevap yok ara sıra arıyorum başka numaralardan da arıyorum telefonu açan yok askere gidicem o yüzden satıyorum dedi gitti heralde ulaşamıyorum bu aracında sağ sol çamurluk değişik tavan hariç komple boyalı ve km 2011 yılında 249xxx deymiş yani araç bomba

eldeki para ***** piyasaların durumu ***** yaz başından beri arabasısız bayramda vs. çok sıkıntı oldu evdekilerde huzursuzlaşmaya başladı alışık değiliz uzun süre arabasız kalmaya açıkçası 32bin tl param var 32.500 desen çıkmaz 2001 modelin altına inmek istemiyorum piyasada ***** ya sunrooftan vaz geçicez ya m direksiyondan v.s. cebimde olsa 36 37 bin cilli gibi arabalar bulurumda şartlar *****

bu arada peder beydede bi 407 aşkı debreşti bi yandanda onu dizginlemeye çalışıyorum

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Galiba çevrende bmw den anlayan kimse yok. Sunroofsuz bmw yi pert bmw den daha zor satarsın. Bebek gibi 328ci topaz mavi araçlar var kaç senedir ilanda sunroofsuz oldukları için 320 i parasına satamıyorlar. Son atılan 320i manuel olana baktırabilirsin eğer değişeni yoksa ve kmsi orjinalse baktır.

e46 da dikkat etmen gereken değişen parçalar; kaput, bagaj ve arka çamurluklardır. Zaten 46 larda kronik olarak arka kulelerde yırtılma meydana gelir. Araç ağır ve hor kullanıldığında arkalarda yırtılmalar oluyor. Arka çamurluklarda da değişen varsa çok çok iyi yerlere baktırıp alman lazım. Arkadan itiş olduğu için ben çamurluğu değişmişe yanaşmam, kazasını bilmem görmem lazım. Ayrıca acele etme, piyasa bayramdan sonra yavaş yavaş düşmeye başlar ve güzel araçlar kış geldiği için satılığa çıkar.
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracın değişeni sol ön çamurluk sağ arkada 3 parça boyası var büyük ihtimal macun vs. düzeltme vardır bütçe kısıtlı olunca alternatif azalıyor bayram sonrasını beklemek mantıklı olan ama artık sıkıldık arabasızlıktan sunroof konusundada iyice aklıma girdin

RafetAraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SerkanYazgan. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Galiba çevrende bmw den anlayan kimse yok. Sunroofsuz bmw yi pert bmw den daha zor satarsın. Bebek gibi 328ci topaz mavi araçlar var kaç senedir ilanda sunroofsuz oldukları için 320 i parasına satamıyorlar. Son atılan 320i manuel olana baktırabilirsin eğer değişeni yoksa ve kmsi orjinalse baktır.

e46 da dikkat etmen gereken değişen parçalar; kaput, bagaj ve arka çamurluklardır. Zaten 46 larda kronik olarak arka kulelerde yırtılma meydana gelir. Araç ağır ve hor kullanıldığında arkalarda yırtılmalar oluyor. Arka çamurluklarda da değişen varsa çok çok iyi yerlere baktırıp alman lazım. Arkadan itiş olduğu için ben çamurluğu değişmişe yanaşmam, kazasını bilmem görmem lazım. Ayrıca acele etme, piyasa bayramdan sonra yavaş yavaş düşmeye başlar ve güzel araçlar kış geldiği için satılığa çıkar.
    bu kadar abartmıyalım isterseniz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RafetAraç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu kadar abartmıyalım isterseniz...
    Sende aynısın galiba Hiç sunroofsuz bmw'n oldu mu ? Satılmaz diye bişey yok, ama sırf sunrooflu diye 6 parça değişenli bmw'nin 2 parça boyalı sunroofsuzdan daha once satıldığını biliyorum
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abartmayalım derken? 46 da sunroofsuz bmw lerin satışı hakkında bilgin varmı? Bu benim görüşümdür, bildiğin varsa yazar paylaşırsın yoksada boş post kasma.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ve sunrooflu 2000 model gri 3.16 nın , 2004 sunroofsuz 320'den daha pahalıya sayılmasına ne dersin ? 2000 model 3.16 33 bine satıldı alan bidaha sattı 180 binde 3 parça boyalı , 3.20 2004 model 210 binde belden asagı boyalı sunroofsuz 30 bine hala satılmadı ikiside manuel
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olurmu driftboy aaa ayıp ama Forumda birisi atlamasa şaşarım zaten. e36 da bile sunroofa önem verenler çoğunluktayken 46 da siz düşünün işte.

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bmw'den anladığını sanan arkadaşlar boş boş yorumlar yapıp milletin aklını bulandırmasın. Sunroofsuz bmw'nin tadı tuzu olmaz ama satarken cok sıkıntı yasamazsın. Benimde sunroofsuzdu son aracım 1 hafta içinde gayet güzel paraya sattım. Bazı arkadaslarda sunroof olsunda pert kayıtlı olsun cok önemli değil mantığı var. Temizse arac sunroof cok önemli değil bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bmw'de özellikle 46 kasalarda en azından ben ve tanıdıgım birçok insan ulan sunroofsuz deyip geçiyor.

Bu arada bmw'den anladıgını sanan filan yazmıssında çakma armaya bile *** atıp o e36 yı alma diye yazdıgın mesajlar hala aklımda Sunroofsuz ilan görünce ne diyosun merak ediyorum.
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi okuduğunuzu anlamakla alakalı bir durum çıktı ortaya. Ben diyorum ki sunroofsuz alacağına biraz daha bekle sunrooflu bak ve satarkende binerkende sıkıntısız olsun. Temizse tabiki sunroof önemsiz ama ben arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyorum. Piyasaya bakılırsa milletin gözünde hor kullanılmış bmw sunroofsuz bmw den iyi. Ayrıca sen sunroofsuzu kolay sattın diye diğerleride kolay satacak diye bir kaide yok

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)