192420659 ilan nolu aracı almayı düşünüyoruz acaba araç hakkında bilgisi olan varmıdır arkadaşlar. En küçük bi bilgi bile bizim için önemli. Duyarlı arkadaşlara şimdiden teşekkürler
192420659 ilan nolu aracı almayı düşünüyoruz acaba araç hakkında bilgisi olan varmıdır arkadaşlar. En küçük bi bilgi bile bizim için önemli. Duyarlı arkadaşlara şimdiden teşekkürler
GTX3582 R PROJECT 06TOT07 BUGEYE FULL RACE....................!!!
antalyada biz bakmıştık içi dışı güzel arabaydı stage 4 balata vardı. eski sahibi ahmet cesur.
4 parça boyası vardı yürürüde iyiydi.
03 STİ
eski 07 TM 444 plakalı araç..
Ahmet'in eski aracıdır, görürse yazar kendisi de zaten..(Ahmet'cim selamlar, görüşemiyoruz)
birkaç kez İst-Ant arasında gitti geldi..sanırım forget motor yapılmıştı..3-4 parçasında boya vardı..Ahmet'deyken gayet sağlıklı bir arabaydı..60küsür binde sattı o..sonrasını bilmiyorum..
eskı aracım benım arkadaşlarda yazmış zaten kım alıcaksa 5422126633 arayabılır bılgı verırım) ıyıdır abı sukur senı sormalı aynen gorusemıoz ya![]()
BAŞTAŞ PERFORMANS
Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Ahmet beyi arayıp görüşeceğim ve iş ciddiye binerse Sulhi abi senide ararım hatta yanına uğrarım inş. Herkese hayırlı forumlar. TM dediniz ve bu bana fazlasıyla yardımcı oldu zaten teşekkürler.
GTX3582 R PROJECT 06TOT07 BUGEYE FULL RACE....................!!!
Bende ilanda ki 2005 siyah sti sorucaktim.Araci taniyan bilen varmi acaba ?
Savaş MotorSports
bedelli askerlik için satıyorum - http://sahibinden.com/190761809 arkadaslar bilen yokmu araci ?
Savaş MotorSports
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)