Arkadaşlar Su an 2005 ep2 hondam var typer kasa 110 bg
aradabadan sıkıldım değiştirmek istiyorum
ama bi türlü karar veremiyorum bugune kadar hep honda kullandım 1.6vti-1.4is ve ep2 is ve ep2 otmatikti o yüzden 3ncu arabayıda otomatik istiyorum ve farkındaysanız hepsi hb
aklıma yatan 3 araba 2006 model istiyorum en düşük
mitsubishi lancer 1.6 invite evo bodykit olsun kendime ilanlara bakarken soruyorum ne işin var sedanla diye ama insan heves etmiyor değil
A3 sportback 5kapılı ambiante yada sline bütcemi sanırım en fazla bu arabada zorlayacam ev taksiti yanına otomobil kredisi olmaz![]()
subaru impreza HB bulursam ralli mavisi sti bodykitli sanırım tadından yenmez
bu 3 markayı da kozmetik olarak çekici gelen yönleri var ama hangisi nedir ne değildir bilemeyeceğim bide bütçe oalrak 35 civarı düşünüyorum
Dip not oyle gazlamayı cartu curtu sevmem ama arada şartlar ve durumlar gerektirdiğinde de bastım mı aman amanda olmasa da uzaması gerek
en dip not hergün rabayla işe gidip gelicem + hanımı servise bırakacam yanı az biraz kilometre yapacazyakıt ekonomisi yada lpg uyumu da onemli
![]()
bi dip not daha yazmazsam ölücem sanırımşeytan diyor ne bilmediğin arabalarla uğraşıyorsun al bi 1.8sport honda ama ep2 bana biraz sıkıntı açtı sogudum sankim hondadan