Favorisinde fx35 olan arkadaşlar paykaşa bilir mi neye dikkat etmeliyim ?
Printable View
Favorisinde fx35 olan arkadaşlar paykaşa bilir mi neye dikkat etmeliyim ?
http://www.techturkey.com/forum/kars...x35_fx37_.html
bi ara bende takmıştım ama :D hayatlar hayaller olarak kaldı
bi de bunların bi boy büyüğü var
2004 Infiniti FX FX45 77.500 TL Galeriden satılık ikinci el - 511477013
kasayı daha rahat kaldıracağından daha az yakabilir mi acaba :)
ben tam o aralıktayım ama emin olamadığım iki konu vazgeçirdi beni.
İlki , biyerde sübapların insignia mantığında olduğu için lpg takılamadığı , sübap erittiği tarzı bişe okumuştum , ikinciside sanırım önden çeker.Yada 4x2 modde önden çeker gibi bişey.Bu ikisindende emin değilim bilgi sahibi arkadaş varsa düzeltebilirmi beni?
Lpg'sini bilemem de 4çeker ile ilgili sorularının cevapları aşağıdaki linkte :)
How Does the AWD Work? - Infiniti FX Forum : FX35, FX45 and FX50 Forums
Aynı mesaj iki kere gitmiş :(
29000 milde 2006 model sadece arka kapıda bir avuç lokal boyası bulunan ilk sahibinden siyah renk fx35 var elimde fiyat olarak 120bin tl düşünüyorum aracın ilanı yok. ilgilenen olursa özel mesajdan iletişime geçebilir yada 0554 560 31 25 nolu telefonu arayablilr. iç ve dış kozmetik olarak tamamen kusursuzdur.
Ahmet onları nereden duydun? ben hiç duymadım, 4x2 modunda arkadan iter olur zannetmiyorum önden çekeceğini. alma arefesinde işkillendirme şimdi beni dur :)
Supap işine gelince %90 ı lpg li bunların ilanlardakilere bakınca. subap olayı olsa insignialar gibi bilinirdi diye düşünüyorum zira insignialardada çelik subap takıyorlar çözülüyor iş :)
lpg olayında olması gereken prins bence bunlarda.
Yokmu hala bilindik temiz düzgün fiyatıda uygun fx35 ciddi ciddi arıyorum, ya 535 ya fx35 hangisi önce denk gelirse
4x2 iken eski kasa 3.3 ve 3.5 Pathfinder' lar arkadan itişken FX35 bencede arkadan itişlidir. Subab konusunda bi bilgim yok ama bende araba alma arefesinde çok baktım ama yürütmesi çok maliyetli dediler vazgeçirdiler beni. Aynı motor şanzımana sahip Murano' larada bakabilirsiniz hem daha uygun oluyo hemde daha diri oluyo genelde.
https://preview.ibb.co/d4CX9c/infi.jpg
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Dün bu araca bakmaya gittik.
Satan fabrika sahibi, sekreteri açıyor telefonları bilgiyi o veriyor randevu aldık bakmaya gittik.
Bize söylenen "araçta kaza bela boya yok, çok küçük bir lokal boya vardı galiba" ilandaki resimlerde tramerinde de 5-6 bin liralık bir kayıt var. söylediklerine göre far çatlamış onu değiştirmişler.
Aracı kaporta için ekspertize oradan da mekanik için tanıdığımız bir bosch servisine götürecektik ki Ekspertize soktuk ve 2 parça değişen tavan hariç boyalı, meges tarmiri görmüş bir sürü doğrultma çıktı.Kazalı çıktı yani.
Sadece kaportadan değil motordan da kaldı ekspertiz esnasında çünkü motordan da gaz verip çekince vuruntu sesi geliyor.
Bakmaya yeltenen düşünen sağında solunda niyetlenen varsa haberi olsun.
https://image.ibb.co/fSDB2x/infeks.jpg
sürdün mü hocam , hakikaten önden çeker miymiş :D
Tabiki sürdük hemde 70-80km yaptık gitgel.
Önden çeker ihtimali zaten hiç vermemiştim araç 4 çeker fakat arkadan itiş devamlı devrede yani aniden gaza basınca arkası patinaj yapıyor. ihtiyaç olduğunda ve snow düğmesi ile sürekli 4 e giriyor sanırım, dynodaki tamburda arkalar boşta iken yürüdü ön tekerler sayesinde aynı şekilde önlerde tamburda boşta iken arkalarla devam etti.