Muğla - Fethiyede bir araç var aklımıza yattı bakabilecek veya arabayı bilen var mı acaba ?
Connecting site...
Muğla - Fethiyede bir araç var aklımıza yattı bakabilecek veya arabayı bilen var mı acaba ?
Connecting site...
Mesafe çok uzak olduğundan gidip bakamıyoruz birde güven verince Telefonda falan sizlere danışmak istedim sanırım cevabımı aldım![]()
Shoplu foto rengini boyasının durumunu net olarak bu şekilde tam anlayamazsın ayrıca sen görmeden sakın düşünme bile aracı... İşin ehli kişilerden bilgi alll kolay gelsin
Vtec
Boya varmı bılmem ama Orjınal sarı araba![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Teşekkür ederim hepinize![]()
Bi araba daha var yakınlarda ona bakacağız olmazsa buna da gidip bakacağız hayırlısıyla. Kaputun sol ön tarafında avuç içi kadar boya var o da belli diyor arkadaş bakalım hakkımızda hayırlısı![]()
Orijinal fabrika çıkış sarı olabilir bir dönem ticariler için üretildi diye biliyorum yeni tip göüs olduğu için 96 nin 2.6. ayı üretimidir kısa bir süre taksi olarak da kullanılmış olabilir.
Resimlerde belli zaten önü komple yeni farlar sinyaller panjur ön tampon arka stoplar yeni arka tampon yeni egzoz yeniüzerindeki janta yeni model jantı 96 model jantları değil jant farklı olması da tabi sorun değil sol arka kamber yapmış iyice göstermek lazım klimasına aldanma hiç soğutmuyor
Çok çok temiz olsa zaten bu rakamlar yazmazlardı
Bence Doğan alacak isen beyaz veya borda dan şaşma derim![]()
![]()
Arkadaşlar buradan boyalı olup olduğunu anlayamazsınız.
Far panjur felan tofaşlarda hemen hemen her sene carello olarak değişir. Ankaranın adeti bu![]()
Gidip koltuk kılıflarını sökün eğer arka taraf ve sürücü tarafı düzgünse fazla yıpranmamışsa çıkma değildir. Muğlada bir şahinin çürümeme ihtimali 0. Ben olsam doğan yerine 2000 şahin falan bakardım. Ayrıca bu aracı satacağınız zaman kimseyi çıkma olmadığına inandıramazsınız
Coğrafya kaderdir
Numaram 0536 508 09 05 bu aralar para Lazım o yüzden satıyorum üste para alabileceğim arabalarla takas olur
Tekrar teşekkür ederim herkese
Bu arabadan vazgeçtik![]()
Sarı istememin nedeni zaten taksiciyim şuan ki arabam eskidi idareten bir şeyler bakıyordum bu arabada görüntüsü diri vs. hoşumuza gitmişti fakat vazgeçtik nasip başka yerde gibi.
tofaşdan anlayan abilerime bir soru sorucam. 97' Doğan SLX almayı düşüyorum. ***** siteden kafama yatan bir ilanla görüştüm telefonda hidrolik direksiyon olup olmadığını sordum. Adam bilmiyorum ama galiba yok dedi. Böyle bişey olabilir mi ? 95 den sonra bütün doğanlarda var diye biliyorum ilk arabam olucak. Sakata düşmek istemiyorum yardımcı olursanız teşekkür ederim..
Arac cikma zaten boya benim icin onemli degil yuruyende sikinti yoksa ben kabulum zaten fiyatida ona gore İlan no: 205688978
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)