Aynı bütçelerde araç bakıyorum (otomatik) hali hazırda colt kullanıcısıyım. Lancer düşünüyorum, sizin için de alternatif olabilir sanırım.
Printable View
Aynı bütçelerde araç bakıyorum (otomatik) hali hazırda colt kullanıcısıyım. Lancer düşünüyorum, sizin için de alternatif olabilir sanırım.
Teşekkürler ama düşünmüyorum.
aynen bakıyorum o araçlara da temiz bulmam lazım .
Rakam baya bütçe üzerinde , teşekkürler.
manuel düşünüyoruz zaten.
megane hiç sevmiyoruz yani mk2 kasayı.Teşekkürler :)
Evde lancer var zaten çok da memnunuz :) o yüzden başka araclar bakıyoruz, lpg ile lancer çoğu dizeli kıskandirir.
Bir aracı övmek içiN lütfen diğerlerini yermeyelim.bana kalsa bende bravo alırım megane 2 alacağıma.ikisinede yolcu olarak bindim bravo çok daha hoşuma gitti.tercih meselesi .ıbrahim sende bravo ile ilgili hassas davranıyorsun ve hakkıyla bildiğin bir araba ama bazı fikirler sabittir kolay kolay değişmez .stres yapıp kalp kırmaya gerek yok boşver :)
Düşünürsen temiz corsa var.
Connecting site...
Focus TDCİ Collection bulunabilir. Güzel arabadır
Fiestada güzel seçenek
Arkadaşımda Kia Ceed var, satıyor.
2011 model, dizel, otomatik, 102.000 km de, 39.000 TL ( 2 ya da 3 parçasında boya var.)
Düşünürseniz, arkadaşın bilgilerini veririm, görüşürsünüz. Benim tek diyeceğim, sık bindiğim bir araç ve temiz.
Dusunursen jetta var 2006 model 2.0 tdi dsg comfortline bel alti boyali 226.000 orj km fiyat 40.000 lira
Dr Ecu yazilim kat iptali k&n filtre 170hp dyno su var oldukca keyifli
http://i1133.photobucket.com/albums/...AEA3685B76.jpg
Götü boklu meganeı 5 liraya sıfır alıyosun 2-3yıl binip yine 5 liraya satıyosun, bir baksana bravonun sıfır fiyatlarıyla ikinci el fiyatları arasında ne kadar fark var. Kötü araba demiyorum, 1,6multijet motor efsane bir motor bencede ama bravo temsilcisi gibi her konuda bravo diyorsunuz başka bir şey demiyorsunuz, en çok tutan reklamlarmı ne öyle bir konu vardı onda bile bravo reklamı paylaşıyorsunuz. Bu çabanızdan sonra ciddi inceledim bravoları acaba bizim göremediğimiz bişey mi var diye, ben göremedim o tılsımı ama yinede tebrikler.