Connecting site...
cocuklu aile olunca eldeki parayla alınabilecek en iyi araba olarak karsıma cıktı.fiyat biraz daha düştü.
bu arabayı bılen varmı dır? bu arabalar nasıldır??
Connecting site...
cocuklu aile olunca eldeki parayla alınabilecek en iyi araba olarak karsıma cıktı.fiyat biraz daha düştü.
bu arabayı bılen varmı dır? bu arabalar nasıldır??
TeKS@S
Bütçeyi çok zorlamayacaksa eğer 307'i almaktansa ilandaki araca bakmanı öneririm. Aralarında fiyat olarak pazarlık paylarıda düşünülünce 5-6 lira kalıyor ama donanım olarak fark çok
Connecting site...
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
307 ve kroniği![]()
şu anda yaygın olarak bilinen 4-5 kroniği var hepsinin çözümü var
1- Araç kendı kendine farları yakıyor silegec takımı calısıyor korna basmıyor
çözüm : %98 bsi beyni arızası + bsi beyni 990tl + kdv
2- Aracın arka suspansiyonlarından '' lak lak '' şeklinde ses geliyor
çözüm : başaran amortisör benim orjinal amortisörlerime opel parçası koyarak sesi %75 oranında kesti
3-Aracın yol pc si sıcak havalarda calısmıyor göstermiyor silik gösteriyor
çözüm : yol pc si 206 3 satır ekranla değiştirmek ve güneşli havalarda güneşlik sermek
4-Aracım ile sola sinyal veriyorum döndükten sonra sağa sinyal veriyor ve takır tukur sesler geliyor
çözüm com2000 ana ünitesi 600+kdv olarak hatırlıyorum fiyatını
Ayrıca çok yakıt şeçer , ayda 1-2 hafta kesin nazlanma dönemi varYakıtı sınıfının neredeyse en azı diyebiliriz düzgün kullanımda yol pc si verisi 2,9 - 3,3 gerçek değer 4,5 civarı gezebilirsiniz.
Camurluklar plastik olduğu için zamanla esniyor ve şişiyor .
Mümkün ise daha önce ses sistemi bağlanmamış bir araç alın bsi beyni ömrü açısından .
Sınıfının en geniş aracı ön cam sanıyorum hiç bir 307 segmentinde bir araçta yok
Ben herşeyini bilerek aldım kullanıyorum
Sağolsun ustamız işini biliyor doğru tespitler yapıyor
keyfi ve zorunlu olarak alacagınız her 2 nci el araçta olabileceği gibi 307 nize de 1 ila 1,500 lira yanınıza ayırmanızı tavsiye ederim
kazasız belasız![]()
Eline sağlık kardeşim![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)