drago Nickli Üyeden Alıntı
156 değil ama 147 sahibi oldum onun hakkında da bilgi vereyim :D
Öncelikle gerçekten ruhu olan araçlar alfalar. Baktırıyor. Kullanması zevkli. Yakıtı fix her 1.6 atmosferikte olduğu gibi 10 litre şehir içi +-1 oynayacak şekilde. Varyatör problemi fixtir, ama zaten varyatör triger takımı ile beraber değişir. Değişmezse de tamir takımı ben kullandığım zamanda 50-60 lira civarındaydı. Varyatör yolda bırakmaz ama dizel gibi çalıştırır, çok yaktırır, güçten düşürür. Debriyaj takımı hassastır, bir alman arabasına japon arabasına oranla daha çabuk sıyırır. Ön takım bol çukurlu yerlere gelemez, pek konfor arabası değildir, ön takım yolları kötü bir yerde çabuk bozulur. Muhteşem bir motor sesi vardır, 7000 devir çevirir, zevk alınır. 156da varmı bilmiyorum ama 105 hp varyatörsüz ve 120 hp varyatörlü olarak 2 tiptir. İç mekan malzeme kalitesi çok düşüktür, 27bin kilometredeki aracımın cam açma tuşlarının tırnağı sürekli kırılırdı, tamir ettirirdim; çünkü sıfırı 400 lira idi. 156larda da cam açma düğmesi sorunu duymuştum ama sanırım albeaların ki uyduğu ve onların cam açma tuşları yekpare parça olmadığı için ucuz olduğundan dolayı pek sıkıntılı değildi. LPG uyumu iyidir, twinspark motor güzeldir, güçten düşme olmaz. Kaporta zayıftır, 147ler zaten 3 yıldızdır NCAP te. Çok ufak dolu yağışında tavan kevgire dönmüştü benim.
Dediğim gibi kullanması zevkli sahip olunası bir araçtır ama bmw gibi sürekli ilgi bekler, göremezse de küser, mercedes gibi cefakar değildir.
Ha şu da ayrı bir dip not: Cruze ve alfa gibi araçların belli bir alıcı kesimi vardır. 2 aracım da 1 haftada satılmıştı ama boyasız boram 2 ay beklemişti sunrooflu olmasına rağmen.
Uzun uzun yazıp post kasıyor gibi bilir kişi edalarına bürünüyomuş gibi istemem, o açıdan sürç-i lisan ettiysem affola. Bire bir kullandığım araçlar olunca bilgi vermem gerektiğini hissettim; ki çoğu forumda kullananlar tarafından bilinen şeylerdir.