Dostlar..
Clio 4 RS'ten TR'de toplam kaç adet olduğu hakkında " net bilgisi " olan var mi??
Dostlar..
Clio 4 RS'ten TR'de toplam kaç adet olduğu hakkında " net bilgisi " olan var mi??
Sıvı sarı test aracını görmeyen kalmadı sanırım
Diğerleri ile alakalı nerede oldukları ile alakalı duyumunuz var mı??
Yoyo ??
Bilemedim onu![]()
hocam clio 4 gt line ile RS'i karıştırıyo olabilir misin? RS sadece test aracı olarak geldi henüz
bir insan neden 1618cc yaparki ya, şaka gibi bir şey. 18cc için bir üst sınıf vergisi yiyor araba
açıkçası bence RS-D gibi bir seçenekte yapmalılar, golf mesela 2lt dizel gti yapıyor GTD adı altında.
düşünsenize 1.6 dci 130hp 320tq 6 vites gt line görünümlü bir clio 4. cidden sınıfında güzel bir isme sahip bir kombinasyon olurdu böylesi.
motor hacmine göre vergi alan tek biz degil miyiz ? avrupada hep co2 ye göre alınıyor.koca renault sırf biz vergiyi hacme göre veriyoruz diye 18cc kırpacak hali yok aracı
4xxxx euro.
clıo rs'ın bende ayrı yerı var ama o fıyat nedır oyle yahu?
80 cıvarında olsa alırdım kesınlıkle...
hocam naptın, senede hiç yoksa 10-12 defa yurtdışına gidiyorum, görmediğim ülke sayısı gördüğümden az avrupadaben daha renaultu bizim kadar alan eden bir ülke daha görmedim resmen renaultun kalesi Türkiye emin ol fransada satmıyordur bukadar
Almanya,isveç,norveç,danimarka, filandiya,lüksemburg vs resmen ufo görmüş gibi oluyorsun Renault görünce
hele hele RS gibi modellere girdinmi emin ol tektükler resmen o çok satılıyor olarak gördüğün 5-10 ülkedeki adetleri emin ol İstanbul tek başına satın alıyordur
bugün bizdeki polo gti, 208 gtler vs olsun yakını bile satılmıyor bir almanya,Belçika yada Norveç danimarkada.
açıkçası 18cc olayın bence inanılmaz bir eşşeklik, götü boklu %1 lik bir motor farkı yüzünden adamlar şu an türkiyede 3-5 adet satacak harbuki bir küçük dilimde olsa 1.6 200hp lik clio 4 olarak çok daha büyük bir kitleye hitap edip daha adam gibi satışlara imza atardı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)