Yanlış kategoriye koymuş aracı. Donanım ve fiyat olarak mantıklı duruyor. Tanıyan, bilen var mıdır aracı?
Connecting site...
Yanlış kategoriye koymuş aracı. Donanım ve fiyat olarak mantıklı duruyor. Tanıyan, bilen var mıdır aracı?
Connecting site...
Biri ona 170 ps scirocco olmadigini soylesin. Onun disinda guzel duruyor ancak bursali arkadaslar yardimci olacaktir
ayna paketi olması gerekir katlanır ayna için. bence pek takılacak bir detay değil. bu araçta en önemli konu dsg. eğer garantiden değiştiyse ve söylenildiği dışında önemli bir şey yoksa gönül rahatlığıyla alınır. cam tavan, bixenon, interlagos zaten en güzel detaylar. deri döşeme seven insan için ekstra keyif olmuş. yağmur sensörü vs. bence çok çok önemli değil. benim aracımda hepsi var ama hayatıma büyük kolaylıklar sağlamıyorlar![]()
donanım güzel fakat kilometreye ve de yıla göre biraz pahalı gibi birde 3 parça boya var, pazarlıkla alınabilinir.
Fiyat bence kesinlikle fazla araç 2010 ama klima paneli 2009 büyük ihtimalle garantisi de bitmiş ayna paketi bence Sciroccoda olması gereken bi özellik bu paralar verildikten sonra kesinlikle ısıtmalı aynalar iç kararan dikiz aynası ayna altı aydınlatmalar geri vitese takılınca aynanın inmesi açılıp kapanması diye sıralanabilir bu araç için konuşmak gerekirse 3 parça boya olduktan sonra iyice bir pazarlık yapılması gerekir
km bence çok az. yani 4 yaşındaki bir aracın senede 10.000 km yapmış olması çok az bence ki 37.000 km gayet düşük bir km.
dediğim gibi en çok düşünülmesi gereken şey dsg.
Anlaşıldı. Biraz yukarı tırmansak şu ilanlar var.
Connecting site...
Connecting site...
emre kolay gelsin. 2. linkdeki aracın sahibi foruma üye adı furkan buradaki nicki tam hatırlayamadım.
Connecting site...
Emre çok yakın arkadaşımın istersen bir incele fiyat da bir şeyler yapar
Gökhan CEYLAN
Merhaba, Serkan abinin mesajını şimdi gördüm Connecting site... ilandaki araç benim bilgi almak isterseniz görüşebiliriz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)