2867 gen 2 li s3 de bendedir arkadaşlar saygılar
Printable View
2867 gen 2 li s3 de bendedir arkadaşlar saygılar
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...16277225/detay
merhaba, araç hakkında bilgisi olan varmıdır ??
yokmu bilgi sahibi bir forumdaş.. ciddi alım aşamasındayız..
İlandaki nereyse bütün S3 8P'ler uzun süredir ilanda olduğu için, ne derece önemli bilmiyorum ama, 5-6 ay öncesinde bu araç yine ilandaydı. Bir ara ilandan kalktı ama kısa süre sonra aynı fotoğraflarla tekrar ilana girdi. Muhtemelen tırnakları kırık tavan lambası, yakın çekim fotoğrafta görülen iç trim çizikleri filan arabayı yorgun gösteriyor.
Ayni sekilde ben de takip ediyorum.
Hadi bu araç cidden yorgun gorunuyor.ilanlarda iyi duran araclarda var bu araclar neden satilmiyor şu piyasada o paralari hakettiklerini dusunuyorum s3lerin. Aklimda olan araclardan ama bu ilanda çakılı kalma olayini anlayamadim..
Açıkçası ben S3'lerin de, son zamanlardaki aşırı fiyatlanma furyasına katıldığını düşünüyorum. Ama, bu satılmama işinin tek sebebinin bu değildir. Buna ek olarak, ülkemizde 4x4'ün avantajlarının gözardı edilerek, potansiyel arıza kaynağı olarak görülmesinin etkisi de olabilir. Tabii günümüz ekonomik şartlarına göre, nispeten yüksek motor hacmi de insanları düşündürüyordur.
araca gidip baktık.. içi koltukları vs biraz yıpranmış.. motor performansı tatmin edici ama 400hp gibi değil.. motorun bin km önce forget olarak toplandığını söylüyorlar..şu anki sorun araç rolantide stop ediyor... AFR ayarı yapılmamış ve motor yapıldıktan sonra yazılım güncellenmemiş.. bu yüzden yapabileceğini söylüyor araç sahibi
rolantide stop etme sorunu yaşayan oldumu ? nasıl çözdü ? dediği gibi AFR ile ilgilimidir başka sebepleri olurmu, neye dikkat etmek lazım
anadolu yakasında işin kaşarı usta varmıdır ? bilgi verirseniz sevinirim..
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...29573250/detay
araç hakkında bilgisi olan varmıdır ?
Araç hakkında ciddi düşünüyorum,fiyatı haricinde :)
Aracı bilen var mı,kaça hayırlı olsun denilir ?
(Bose mevcut değil)
Audi / S Serisi / S3 / 2.0 TFSI Quattro / ersmotors3d '2008 DOĞUŞ AUDI S3 2.0 TFSI Quattro APR STAGE 2' sahibinden.comda - 779361752
07 FKN 53 plakalı aracın durumunu bilen var mi ?
ben 4 tane S3 baktım. birisi çok düzgündü onu alamadım, diğer 3 ü bildiğin çöp. bu bahsettiğim 4 aracın 3 ü satıldı.. bi antalyadaki enkaz duruyo, ona da gidip baktım, evlerden ırak aman diyim.. 70bine bıraktı ama 50bin lira bile etmez belki
en son ankaradaki kırmızı S3 ü aldım.. 100 liraya standartı 265hp ve ortalama 20-30bin TL arası harcayarak sağlıklı 350hp ler alabileceğin 100-200 ü 9saniye civarı olan 4 çeker düz vites başka emsal bir seçenek sanırım yok.. almadan önce epey araştırdım,motorunda şanzımanında differansiyelinde kronik sorun yok denecek kadar az belkide yok..
ilanlarda bir mavi birde gümüş gri olan var.. 100bin TL ye standart alır binerim diyosan ellenmemişini al.. ama onunda evveliyatında ne kadar kurcalandığını bilemiyeceksin info veren yoksa.. yok ben de zaten stage 1 - 2 yaparım hafta sonları pist kovalarım arada arkadaşlarla roll yaparım diyosan bence mavi olan ciddi emek harcanmış ve düzgün duruyor..benim bütçem yetmedi alamadım...
6-7 ay öncesinin fiyatları kalmadı malesef..4 ay önce 75liraya cooper S almıştım şu an en ucuzu 110bin lira.. bir buçuk sene önce 130 liraya z4 almıştım şu an en ucuzu 230bin lira.. yani 6 ay önce 90 liraydı diye şimdi 120 liraya araba almazsan bi 6 ay sonra arabanın fiyatı 150bin lira olunca 6 ay önce 120bin liraydı dersin
bütçen müsaitse pazarlığını yap aklına yatanı al... emsali golf R ın düzgün en ucuzu 160-170 bin lira.. dsg si sorun çıkartırsa ki uzatmaları oynuyo olabilir o da ayrı bonus.. para fayda olarak S3 şu an emsali olmayan bir araç.. en azından ben öyle gördüğüm için aldım yanlış anlaşılmış olmiim..
Siyah ile fiyati ayni ancak bana bu daha bi mantikli geldi. Yazilanlardan anladigim , arabayi standart alip , tum herseyi powershop tan sifir alarak arabayi yapan arkadas satiyor su anda. Motor icinin de yapili olmasi bu km deki bir araba icin ayrica guzel. 90-100 liralara eli ayagi duzgun stok alinabildigi dusunulurse , bir miktar pazarlik ile alinabilir su anki ortamda.
Audi / S Serisi / S3 / 2.0 TFSI Quattro / Boyasız Değişensiz - Audi S3 Stage3 420+hp sahibinden.comda - 777104282
Gri s3 bence şu piyasada hala çok mantıklı, pazarlık etmeye bile gerek yok ,artık, önceden şuydu alamadık tüh vah paf küf gerek bile yok .pazarlıksız gidip alıncak seviyede bile.Cok da güzel duruyor
derilere bir bakım mis gibi bin :)
Audi / S Serisi / S3 / 2.0 TFSI Quattro / ersmotors3d '2008 DOĞUŞ AUDI S3 2.0 TFSI Quattro APR STAGE 2' sahibinden.comda - 779361752
Tüm mesajları okudum bu aracın linki daha önce atılmış ama gidip inceleyen veya evveliyatını bilen varmı?
Ben konustum, gidip incelemedim. 10-15bin arasi trameri var ama ciddi bi hasari yok denildi. 2. sahibi aracin icini filan komple sifirlamis hatirladigim diger yapilanlari da 2. Sahibi yapmis zaten kisa suredir kendisindeymis. Daha fazla detay hatirlamiyorum zaten aradiginiz zaman bilgilendirme acisindan baya yardimci oluyorlar. Benim butceme uymadigi icin alamadik malesef.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...82068420/detay
Selamun aleyküm, linkteki makine hakkında bilgisi tavsiyesi olan var mıdır ?
araçta kaza boya tramer yok, hatırı sayılır ekstraları var.. 140 civarı alabiliyosan bence güzel ticaret.. ben S3 alırken 120bin tl idi..zorladım kendimi bütçe yetmedi başka S3 e yöneldim..
emsali araçların fiyatlarına bakarsan 140-150 bu ayardaki bir S3 için çok değil..2012 N18 jcw den ucuz.. rx8 ile aynı rakam, seat markasında sanırım default ethanol var fiyatları uçmuş, onların fiyatlarını hiç baz alamıyorum.. golf den ucuz..subaru mitsubishi vs zaten uçtu gitti.. yani emsal ne alırım diyosan onların fiyatına bak.. her halükarda mantıklı..piyasa kaosta.. güzel bir teklif ile üzerine kalabilir..
Aracı Gaziantepten Clio Rs imi sattığım arkadaş aldı Bursaya getirdi kısa süre sonra antalyada ki galeri sahibine sattı ondan alan kişide arkadaşıda olduğu için ilanda duruyor araç,hem binilip gem satılıyor mantığında yani.Bursaya getiren arkadaşım çok titiz biridir güzel arabalar alır ilandaki de öyle fiyat yükseldi 140dan ilan girmişti ilk alan galeri sahibi piyasayla orantılı olarak fiyatı yükselttiler bütçenize uyan rakama denk getirseniz alabilirsiniz,pişman edecek araba değil.
Herkese çok teşekkürler bilgilendirmeler için biraz araştırdım gündelik için beni yoracak bir araç olduğuna kanaat getirdim.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...7674846/detay/
Arkadaşlar ilandaki araç hakkında bilgi sahibi olan varmı ?