Merhaba arkadaşlar,
Artık yurtdışındayım, Türkiye'de ki bir firmanın Sırbistan'ada açtığı fabrikanın üretim müdürlüğü gibi bişiler yapıyorum. Burada kalıcı olacağım belli olmaya başladı. Yavaştan dili de öğrenmeye başladım.
Neyse gelelim konuya, burada araçlar ucuz, Türkiye kadar zor şartlar yok araç konusunda(trafik kuralına uydukça sorun yok, mesela yaya ya yol vermemek 6 ay hapise kadar gider).
Ben BMW bakmaya başladım, 3.20d veya 5.20d civarı birşeyler. 3.20D e90 ve üstü araçlar temizliğine yıpranmasına göre 4.000 eurodan 15.000 euroya kadar var. aşağıda belirlediklerim. 7500eu ile 11.000 euro arasındaki araçlar. Hepsi ekranlı v.s en aralarında en pahalısı msport olan ve o bile 11.000 euro, komik rakamlar ve niyetliyim alacağım.
Sizce 7.000 euro civarına temiz standart ekranlı bir BMW mi? yoksa 3-4 bin fazla verip Msport paket deniyor burda, gösterişli olan bmw mi? bütçe ikisinede yeter, yani daha iyisini almak için en fazla 2 ay daha para biriktirmem gerekir, şartlar burada gerçekten güzel araç almak için. Zaten 100.000km altında araç almaya dikkat etmeye çalışacağım.
Özet soru şu; Aile spec 3.20d mi? 3-4bin fazla verip mpaketli 3.20d mi? Aralarında ne farklar var? BMW alırken nerelerini özellikle kurcalamak gerek?
![]()