Araç ilk sahibinden , Boyasız , hatasız , tramersiz eksikleri kozmetik olarak tamponlar jantlar boyanıp pasta cila detay temizlik vs. araç sahibi ile arkadaş çıktık 25.000TL veriyor nasıldır ?
Araç ilk sahibinden , Boyasız , hatasız , tramersiz eksikleri kozmetik olarak tamponlar jantlar boyanıp pasta cila detay temizlik vs. araç sahibi ile arkadaş çıktık 25.000TL veriyor nasıldır ?
aslında cok, ama pıyasanın durumu *****. 12 ye sattıgım bebek gıbı accordun yanında coplerı suan 15 ten asagı degıl 92 modeldı. suan normal rakam
2001 honda civic in leşinin 25 bin olduğu yerde o donanımda o sınıfda arabaya helaldir. Eskiden hepsi ucuzdu ama artık eskide değiliz
maalesef piyasada yazılan edilene göre normal demek zorundayım..
genel olarak bakarsan bu paralara ikinci el dizel clio vs alınabilir sanırım yüksek model
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
ben o parayı verirdim
yakınımda 90 model accord var , 19xxx km de : )
ona 25 veren çok oldu vermedi , 99-01 model bir accord için bence fazla değil o tutar
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
birde başlıktaki 2.0 es değil 2.0 ex olacak
Araca şimdi gidip bakma fırsatım oldu. Araç yoğun derecede gaziantepe 2013 yılında dolu yağmıştı mağdur kalmış yapılırmı yapılır ama benim içime sinmedi araç boyasız ama bel altı boyansa hiç fena olma yani lastikler 4 farklı muane bitiyor iç tavan döşeme bitik durumda çok uğraşırım kafama yatmadı kısmet olmadı o yüzden.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)